İlçe Müftüsü İsmail Gökmen Şehitlerin bize ihtiyacı yok bizim onlara ihtiyacımız var dedi

Erbakan Vakfı Zeytinburnu ilçe başkanı Mali Müşavir Onur Dolar şunları söyledi “Erbakan vakfı Zeytinburnu Şubesi olarak ilçemizde bizim tespit ettiğimiz sayılara göre 60 dolayında şehidimiz var. Bunların yakınları ile temasa geçerek 12 Mayıs 2017’ de ruhlarına hediye edilmek üzere Kur’an-ı kerim tilaveti okuyacağımız ve dua edeceğimizi ifade ettik. Sağ olsunlar hepsi de bize yardımcı oldu. Allah hepsinden razı olsun. Özellikle Çevik Kuvvet Polisi Merhum Şehidimiz Kadir Cihan Karagözlü’nün babası Zeki Karagözlü amcanız ve ağabeyi Yasin Karagözlü hep bize destek oldular. Onlara ayrıca teşekkürü borç bilirim. Rabbim şehitlerimize rahmeti ile muamele eylesin” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Mehmet Osmanoğlu  

Merhum Şehit Polis Memuru Kadir Cihan Karagözlü’nün arkadaşı, Erbakan Vakfı Gençlik kolları başkanı ve Kadir Cihan Karagözlü’nün ‘de arkadaşı olan Enes Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda kişi konuşma yaptı.

Zeytinburnu İlçe Müftüsü İsmail Gökmen güzel bir konuşma yaparak cennete giden hiçbir kimse geri gelmek istemeyecek anacak şehitlerin gelip yine şehit olmayı isteyeceklerini söyledi. Hz.Muhammed’in bir hadis-i şerifinde bir gün gelecek yer yüzünde çok sayıda Müslüman olacak ama etkileri olmayacak dediğini ifade eden Gökmen 1.5 milyardan fazla Müslüman var ama bütün İslam beldelerinde kan ve gözyaşı eksik olmuyor dedi. İşte bu da Müslümanların çok olmalarına rağmen etkin olmadıklarını gösteriyor” dedi.

Yapılan dua’ dan sonra katılımcılara pilav ikramı yapıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim