Haliç Kongre Merkezinde Görkemli İl Danışma Meclisi

Ak Parti İstanbul il başkanlığının  Haliç Kongre Merkezinde yaptığı danışma  meclisine Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu katıldı. Davutoğlu konuşmasında şunlara değindi ”CHP Genel başkanı Kılıçdarğoğlu’nun 1 Kasım 2015 seçim sonuçlarından  hiç ders almadıklarını kurultaylarında yaptığı konuşma ile gördük.

Kılıçdaroğlu’nun halkın % 52 oyu ile seçilmiş Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’a karşı kullandığı çirkin ifadeleri kendisine iade ediyorum. Akademisyenlerin yaptıkları açıklamanın kabul edilebilir olmadığını  bir kez daha okumaları halinde anlayabileceklerini düşünüyorum. Diyen başbakan birçok güncel konu ile alakalı  parti mensuplarına bilgi sundu.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Danışma meclisinde Murat Aydın ve Bahahttin Ünver’e Plaket

Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu 1 Kasım  2015 seçimlerinde başarılı seçim çalışması yapan bazı ilçe belediye başkanları ve Ak Parti  ilçe başkanlarına plaket takdimi yaptı.

Davutoğlu,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın  7 Haziran 2015 seçimine göre  1 Kasım 2015 seçiminde elde etikleri büyük başarılarından dolayı kendi elleri ile plaket takdimi yaptığı Ünver ve Aydın başarılarının takdir görmesinden dolayı mutlu oldular.

Murat Aydın Gazetemize şunları söyledi “ Bizi yaptığımız samimi ve içten çalışmalarımızdan dolayı plakete layık gören İl başkanımız Sayın Dr.Selim Temurci’ye,İBB başkanımız sayın Dr.Mimar Kadir Topbaş ağabeyime ve Genel Başkanımız,başbakanımız ve  değerli hocam Prof.Dr.Ahmet Davuğlu’a bizi plaket’e layık gördükleri için kendilerine can-ı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Bahattin Ünver bu plaket bana değil parti ilçe teşkilatıma dedi

İlk günden beri Ak Parti’nin bir kadro hareketi olduğunu söylüyoruz. 1 Kasım 2015 seçiminde Zeytinburnu ilçesi olarak elde ettiğimiz başarı sadece bana ait değil. Meclis üyelerimizin,ana kadememizin,kadın kollarımızın,gençlik kollarımızın,mahalle başkanlarımızın velhasılı görev alan bütün kardeşlerimin emekleri sonucu bugün il Başkanımız Dr.Sayın Selim Temurci’nin uygun görmesi  ve başbakanımız aynı zamanda genel başkanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’nun elinden plaket almanın mutluluğunu teşkilatım adın aldığım için çok  mutlu oldum” dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim