Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta kalabalığa teşekkür etti

Mitingin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta meydanı dolduran binlerce kalabalığa "Değerli Zeytinburnulu hemşehrilerim ne zaman sizi davet etsek hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Bu ilgi ve alakanız bizi mutlu ediyor. Hepinize bizi yalnız bırakamdığınız için teşekkür ederim şeklinde konuştu"

İstanbul Times Haber Merkezi  / Hüseyin Çetiner  

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın "Muhteşemsin Zeytinburnu" dedi

Kalabalığa kısa bir selamlama konuşması yapan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın kendilerini yalnız bırakmayan halka teşekkür etti. Başkan mikrofonu hatip kişiliği ile kendisini dinleten Süleyman Soylu'ye verdi.

Soylu terini sonuna kadar akıtıyor

Salon toplantılarında sakin konuşan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun halka açık mitinglerde ise halkı coşturmak için yüksek sesle konuşması ile dikkat çeken bakanın 24 Haziran 2018 seçimlerine sayılı günler kala kendi seçim bölgesi olan İstanbul 2.Bölge ilçeleri içinde yer alan Zeytinburnu ilçesinde 2 hafta içinde ikinci kez miting yaparak binlerce seçmene seslendi.

İşte Soylu'nun konuşmasından satır başları

Erdoğan büyük bir devrimcidir. Son 16 yılda Türkiye'de yapılan çalışmaları saysak günlece devam eder. Herkes Erdoğan'a karşı adeta birleşmiş durumda.

Terör'e karşı elde ettiğimizi başarıyı yarıdan mı bırakalım, sağlık alanında elde ettiğimiz başarıları yarıdamı bırakalım.Yaptığımız bunca yatırımı iptal edeceğini söyleyen kişiler iktidar olursa düşünün ülkemizin hali nice olur.

Bir çok konuda açıklamalarda bulunan Bakan Soylu'nun açıklamaları halk tarafından sık sık alkışlarla kesildi.

Konuşmanın bitiminde bakan halka karanfil verdi. Erkek çocuklarına araba kız çocuklarna bebek hediye etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim