Merhumun son yolculuğuna  İBB Başkanı Tobaş ve Ak Parti  İstanbul İl Başkanı Dr.Temurci’de katıldı

Zeytinburnu Merkezefendi Camisinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra eski başbakanlardan Merhum  Prof.Dr.Necmettin Erbakan Hoca’nın kabrine yakın bir yerde Merkezefendi mezarlığına defnedildi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 

Merhum Av.Fahri Biçer’i son yolcuğuna İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl başkanı Dr.Selim Temurci , Merkez Valisi Eski Zeytinburnu Kaymakamı Selim Cebiroğlu , Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban ,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ,Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmil Erdem, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Çapa Eğitim Kurumları Kurucusu Maksut Konyar, Giresun Vakfı Başkanı İş adamı Ahmet Dokumacı, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen ,Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya , başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Amcasının oğlu Ali Faik Biçer’in  kabrine indirdiği Merhum Fahri Biçer’in ani vefatı dostlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Yayın Grubumuzun imtiyaz sahibi ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu başkanı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de Merhum ile alakalı şunları söyledi. ”Kendisini 18 yıldır tanırdım. Doğru bildiği her şeyi usulünce muhatabına söylerdi. Murat Aydın ilk olarak 1999 yılında Fazilet Partisinden % 27 ile Zeytinburnu Belediye başkanı seçildiği süreçte  Av.Fahri Biçer samimi ve içten bir şekilde çalıştı.  İlçenin gelişim ve değişim sürecine ciddi katlılar yapan merhumu saygı ve rahmetle yad ediyorum. Mekanı Cennet olsun. Başta eşi ve çocukları olmak üzere yakınlarına sabırlar dilerim” dedi.

Haberin Videosu haberin sonunda tıklayıp izleyebilirsiniz...

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim