Dernek Başkanı Suat Sarıkaya Kapımızda gönlümüzde herkese açık dedi

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya Ak Parti Zeytinburnu İlçe teşkilatının yapmış olduğu ziyaret nedeni ile şunları söyledi ”Malatya denince dostluk arkadaşlık ve Misafiri baştacı etmek demektir. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetimini çok seviyoruz. Kendileri de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bizim kapımızda gönlümüzde bütün misafirlerimize açıktır” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt 

Bahattin Ünver Ak Parti’nin 15 yıllık geçmişini özetleyen bir konuşma yaptı

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hepiniz Ak Parti’nin Sağlıkta, Ulaşımda, sanayide velhasıl yaşamın her alanında yaptığı çalışmaları yaşayarak gördü.

Burada bütün bu konulara girsem sabaha kadar anlatsam bile bitmez. Gittiğim ziyaretlerde kongre sürecine girmiş bir partinin ilçe başkanı halen STK ziyareti yapıyor diyerek bu durumu sanki ben çok zor bir iş yapıyormuşum gibi algılıyorlar.

Oysa benim tek derdim bana verilen görevi son anına kadar en iyi şekilde yapmanın dışında bir gayretim yoktur. Benim kongre yapılır yeni başkan seçilene kadar devam eder. Mademki yük şu an omuzumda o halde son ana kadar davamı anlatmaya devam edeceğim.

Bugün burada Zeytinburnu Malatyalılar derneğini ziyaret ediyoruz. Sağ olsunlar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya başta olmak üzere dernek yönetimi bizi her zaman bağrına basarak karşılıyor.

Buraya geldiğim zaman kendi evime gelmiş gibi rahat ediyorum diyen Bahattin Ünver Recep Tayyip Erdoğan’ın kefenini giyerek ülkeye hizmet etme gayretinde olduğunu ifade ederek bizimde görevimiz ülkemizin geleceği için reisimizin yanında yer almaktır dedi. 10 Yıl önce ilçe başkanı olduğum zaman girdiğim ilk seçim için çok önemli demiştim.

Şu an 2019 da yapılacak olan 3 seçimin de çok önemli olduğunu söylersem kimse bana başkan sen de her seçim için önemli dedin demesin. Eğer girdiğimiz ilk seçimi kazanmasaydık bugün burada olmazdık. Dolayısıyla her seçim bizim için önemli oldu ve olmaya devam edecek. Diyen Ünver misafir perverliklerinden dolayı Malatyalılara teşekkür etti.

Daha sonra bazı üyelerin kentsel dönüşüm konusunda Belediye’nin yeteri kadar kendilerine destek vermediğini söylemesi ile Bahattin Ünver şu an sayın Belediye başkanımız burada yok. Kendisinin de olduğu bir toplantıda bu sorunları gündeme getirmeniz daha doğru olur diyerek Belediye ile alakalı yapılan eleştirilerin burada yapılmamasını talep etti.

Ziyaret daha sonra fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim