Seçim Günü kullanılacak bilişim sistemi test edildi başarı % 100

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşikilatı 1 Kasım 2015 genel seçiminde ilçenin 13 mahallesinde kurulacak seçim sandıklarında görev alacak sandık başkanları,okul sorumluları,kat sorumluları ve diğer görevlilerden oluşan yaklaşık 1.100 kişiye yakın parti görevlisi İBB Topkapı 1453 sosyal tesislerinde bir araya geldi.  

İstanbul Times Haber Merkezi

İlçe başkanı Bahattin Ünver davetlerine katılan bütün sandık başkankları ve diğer sorumlulara davetlerine icabet ettikleri için teşekkür etti.

Zeytinburnu Belediye başkanı İktidara en yakın Parti Ak parti olduğu için CHP,MHP,HDP,SP ve diğer parti seçmenlerinden bu seçimde iktidara en yakın parti olan Ak Partiye oy vermelerini isterim. Şu an Ak Parti'den sonra en büyük Parti lan CHP '
 nin iktidar olma umudu var mı hayır. MHP,HDP ve SP nin var mı onlar içinde beklenti hayırdır. O Halde tek başına iktidar için Bu sefer herkesten Ak Parti için oy istiyorum dedi.

Ak Parti İstanbul il başkanı Dr.Selim Temurci Cumhurbakanı Erdoğan'ı karşılamak için aniden havalimanına gittiği için katılması gereken toplantıya zorunlu  nedenlerden dolayı katılamadı. Yardımcısı Av.Yusuf Ulutaşlı ise İl başkanı Temurci'nin selamını getirdiğini ifade ederek 1 Kasım 2015 seçiminin önemi ile alakalı sandık başkanlarına bilgi verdi.

Zeytinburnu sorumlusu Av.Fırat Oktay'da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Videosu az sonra hem www.istanbultimes.tv de  hem de bu haberin altında yayında olacak.

Kaynak:istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim