İlçe müftüsü İsmail Gökmen  Sohbeti ile yüreklerdeki pası sildi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’in hiç bir siyasi konuşma yapmadığı etkinliklerde ya cami imamı veya programı müsait ise Zeytinburnu Müftüsü İsmail Gökmen ya dini bir konuda veya ülkenin geleceği ile alakalı önemli bilgiler sunuyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Gazi 

Nağmeder’da samimi ve güzel bir ortamda kahvaltı hem Ak Parti Teşkilatını hem de Camii Cemaatini memnun etti

Merkezefendi Camisi yanında bulunan Nağmeder’da Ak Parti Merkezefendi Mahalle başkanı Baki Güleryüz ve Mahalle yönetimi tarafından hazırlanan kahvaltı programı ney dinletisi ve kuşların cıvıltısı eşliğinde mistik bir ortamda yapılması  katılımcılara ayrı bir keyif verdi.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı  Bahattin Ünver Camii cemaati ile ayrıldıktan sonra gazetemize şunları söyledi

Bugünkü programımızı Merkezefendi Mahallesinde bulunan aynı isimle anılan camide yaptık. İlçe Müftümüz sayın İsmail Gökmen hocam namaz öncesi 20 dakika cemaate güzel bir vaaz verdi. Namazımızı eda ettikten sonra mahalle teşkilatımızın ikram ettiği kahvaltıyı camii cemaati ile yaptık. Daha sonra kısa bir süre önce hakka yürüyen siyaset arkadaşımız Av.Fabri Biçer’in  ve 54.Hüklümetin başbakanı Merhum Erbakan ve eşinin kabrinde dua ettik. Mahallemizde  esnaflara ile sohbet ederek siyasi çalışmalarımızı yapıyoruz”  dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim