İlçe Başkanı Bahattin Ünver sanki bugün ilçe başkanı olmuş gibi heyecanlıyım dedi

Ana kademe Ekonomik İşlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Naci Sert’in divan başkanı, Seyitnizam Mahalle başkanı İhsan Tezgider,kadın kolları ekonomik işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Özlem Eyibil,Gençlik kolları ekonomik işler birim başkanı Memiş Şimşek’in yer aldığı divan heyetinin idare ettiği danışmanı meclisi Bahattin Ünver döneminin bugüne kadar yapılan en geniş katılımlı ilçe danışma meclis toplantısı oldu.

Ünver Kalabalığı görünce heyecan ve duyguyu aynı anda yaşadı

İlçe başkanı Bahattin Ünver konuşmasına şöyle başladı ”Bugün cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77.yıl dönümü. Atatürk se silah arkadaşları başta olmak üzere bu memleket için çaba sarf ederken hayatları kaybeden bütün şehit ve gazilerimize minnet ve şükran duygularımı arz ediyorum. Ünver muhteşem kalabalığın kendisini çok heyecanlandırdığını ifade ederek 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra aldığımız güzel netice beni beş yıl gençleştirdi. Eğer netice kötü olsaydı değil beş yıl belki on yıl yaşlanacaktım. Seçim döneminde tam 3.100 den fazla ev ziyareti yaptık. Bu seçimde bütün kademelerimiz çok iyi çalıştı. Özellikle Meclis üyelerimiz,ilçe yöneticileri, Mahalle yönetimleri başta olmak üzere herkes iyi bir ç

alışma çıkardı. Aslında % 41 oy çok iyi ama 7 Haziran 2015 seçiminde bu oy ile iktidar olamadık. Meclisimize sesleniyorum öyle güzel  yasalar yapsınlar ki CHP bile o güzel yasalar ile hizmet üretebilsin. Burada konuşulacak daha çok şey var ama belediye  başkanımız,il başkan yardımcımız, milletvekilimiz  ve bakanımız aramızda onlara yeterli zaman kalsın diye ben konuşmamı  kısa keserken hepinize sagı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Belediye başkanı Murat Aydın 1 Kasım’da iyi oy aldık ama 7 Haziran’ı asla unutmamalıyız dedi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın az ve öz konuşarak 2002 ruhundan ayrılmadan herkes bulunduğu yerde en iyi çalışmayı yapmak zorundadır dedi. Başkan Aydın,rabbimize 1 Kasım seçim sonuçları için ne kadar şükretsek azdır. Teşbihte hata olmasın  7 Haziran 2015 seçimi biz Ak Partililer için bir UHUD kadar zordu. Nasıl ki  UHUD harbinde peygamber efendimiz ve arkadaşları bir yenilgi aldıktan sonra canla başla  çalışarak Hendek harbinde UHUD’un acısını çkarmışlarsa biz de 7 Haziran’ın acısını 5 ay sonra 1 Kasım 2015 seçimi ile çıkardık. Rüyam da görsem Ak Partiye oy vermez  dediğim bir çok kişinin oy verdiğini yakinen biliyorum. Başbakan’dan sandık başkanın partimizin her kademesindeki arkadaşlarımız 1 Kasım seçim sonuçlarının rehavetine kapılmadan yarın seçim olacakmış gibi bulundukları görevlerinin hakkını  vermeye çalışmak zorundadır dedi.

Ak Parti İstanbul il başkan yardımcısı Habibe Başar Çiftçi 1 Kasım bize yeniden umut oldu dedi

İl başkan yardımcısı Habibe Başar Çifti de kısa bir selamlama konuşma yaparak teikşlata hem teşekkür etti hem de helallik istedi. Çiftçi sözlerini hepimiz rabbimize hamd edelim ve kendimiz ile gurur duyalım dedi.

Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı Ak Parti’nin 1 Kasım 2015 genel seçiminde zafer ile çıkmasının sonucu sadece Türkiye halkı değil. Filistin de kolu ters kelepçelenip el bileği İsrail  askeri tarafın dan taş ile ezilen Filistinli kardeşimizin de 1 Kasım 2015 seçiminde beklediği çok şey  olduğunu bilmenizi isterim

Bakan Volkan Bozkır 7 Haziran 2015 seçim sonucu bizim için bir kabustu

En son konuşmayı eski bakan Volkan Bozkır yaptı.  Bakan Bozkır seçimde bir çok sorunu olduğunu halde parti  çalışması aksamasın diye kırık ayağı ile çalışan mı dersiniz,evladı 38 derece ateş içinde olan annemi desiniz kısaca toplumun herkesi           Ak Partinin istikrarı korumasını istedi. Milletimizin feraseti muhteşem gelişmiş.Mimar Sinan  eserlerinde ne kadar ince hesap yapmışsa bizim seçmenimiz de bütün ince ayarları 1 Kasım 2015 seçiminde ortaya koydu. Bu feraseti için halkımıza teşekkür  borçluyuz dedi.

Milletvekili adayı Perihan Toğay’ da kısa bir konuşma yaparak kendisinin de içinde çıktığı Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatına çok teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim