“BAŞKA BİR İSTANBUL” sloganı ile görücüye çıktı

İnşaat Emlak Dünyası ekibi olarak Üçüncü İstanbul projesinin Satış Müdür Yardımcısı Serdar Şişman ile projesinin satış ofisinde bir araya geldik. Biz sorduk Serdar Şiman cevap verdi. İşte detaylar.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

Serdar bey projenizin yüklenici firmaları kimler ?

Projemizin yüklenicileri Fuzul Grup,Al Zamil, Seha Yapı ve Adesa’nın bir araya gelerek oluşturduğu ASAF İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden birisi olan Başakşehir’de inşa ediliyor. Aynı zamanda Başakşehir Belediyesi’ de bizim ortaklarımızdandır.

Proje hakkında biraz bilgi alabilir miyiz acaba ?

3. İstanbul projesi 3 etaptan meydana geliyor. Şehrin ana arterlerine, iş ve yaşam merkezlerine oldukça yakın bir konumda olan 3. İstanbul, aynı zamanda Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı'nın da tam ortasında yer alıyor.

3. İstanbul projesi Metrokent'e 2 dakika, TEM Otoyolu'na 5 dakika,E-5'e 12 dakika, 3. Havalimanı'na 12 dakika, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, 3. Köprü'ye 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 30 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 30 dakika mesafede bulunuyor.

Projenin inşa edildiği alan hakkında neler söylemek istersiniz ?

Toplam 368 bin metrekarelik büyüklüğü ile Avrupa’nın en büyüğü olması planlanan ve doğanın en güzel renklerinin sergileneceği Botanik Park, 3. İstanbul’un komşusu konumda. Avrupa’nın en büyük sağlık kenti unvanı ile 12 farklı hastaneden oluşacak ve toplamda 2.682 yatak kapasitesine sahip Sağlık Kompleksi, 3. İstanbul’un hemen yanı başında yükseliyor. Ayrıca 3. İstanbul, coğrafi konum açısından İstanbul’un en temiz hava koridoru üzerinde yer alarak, ayrıcalıklı nefesler sunuyor.

Kent Meydana projeye ayrı bir değer katar mı ?

Tabi ki bu meydan projemize ayrı bir değer katacak.3. İstanbul projesi Taksim Meydanı'nın yaklaşık 2 katı büyüklüğünde,dört tarafı yeşilliklerle bezeli Kent Meydanı'na sahip konumda olacak.

Adliye Sarayı, hükümet konakları, kongre merkezleri, nikâh sarayı, açık-kapalı spor alanları, yürüyüş alanları, kafeleri ve restoranlarıyla 5 bin kişilik camiyi de içinde barındıran Kent Meydanı, Başakşehir’in yeni gözde merkezi olacak.

Konut özellikleri nasıl olacak peki Serdar Bey ?

Üçüncü İstanbul Projemiz 3 Etap’tan meydana geliyor. Bu Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde yalaşık .500 konut, 107 cadde mağazası ve 102 adet çarşı dükkanı yer alıyor. 3. İstanbul'da 2+1'ler 105,75 ila 154,88 metrekare, 3+1'ler 160,29 ila 181,39 metrekare, 4+1'ler ise 204,85 ila 254,33 metrekare büyüklüğe sahip.

Daha detaylı bilgi edinmek isteyen herkes satış ofisimiz ile iletişime geçebilir ….

Üçüncü İstanbul Hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz

Adres:Hürriyet Bulvarı Oyak Kent Yanı Başakşehir Mah.34480 Başakşehir / İstanbul Telefon: (0212) 405 50 50

Editör: TE Bilisim