Rum Vakfı'nın yaklaşık 10 dönümlük arazisi üzerine yapılacak olan Seyitnizam Konakları için Lansman toplantısı yapıldı.

Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Akgül Lansman toplantısı sonrası İstanbul Times Tv 'den Hüseyin Çetiner proje ile alakalı bilgiler verdi.

Lokasyon her yere yakın ...

Irmak Seyitnizam Konakları Marmaray,Metrobüs,Tramvay ve diğer toplu ulaşım araçlarına,eğitim ve sağlık kuruluşlarına yakınlığı ile ayrı bir değer taşıyan projede sadece 55 konut ve 16 tane işyeri bulunuyor.

Butik bir proje olan Irmak Seyitnizam Konaklarının Lansman toplantısına, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcıları Av. Saffet Öz, Osman Dinç,Hurşit Bekaroğlu, ve eski belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Selami Delibalta,Ak Parti Belediye Meclis Grup Başkan vekili Av.Muhammed Kaynar başta olmak üzere çok sayıda bürokrat,iş adamı ve davetlinin katıldığı toplantıda dualar edilerek projenin hayırlı bir şekilde başlayıp bitmesi temenni edildi.

Irmak Grup Yönetim Kurulu başkanı Yüksel Akgül şunları söyledi

“Öncelikle İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv Olarak bizi bu projemizde de yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ederim.

Bugün Burada Lansman Toplantısını yaptığımız Irmak Seyitnizan Konakları projemiz özel ve butik bir projedir. Burada sadece 55 konut ve 16 tane iş yeri var. Projemiz Hastane ,okul ve tarihi mekanların tam ortasındaki bir lokasyon olan Seyitizam külliyesinin yanı başında eski Küçük Sanayi Sitesinin yerinde yükseliyor.

Yaklaşık olarak 10 bin M2 lik arsamız üstünde giriş üstü 5 katlı konak tarzı bir yapı yapıyoruz. Bu proje kesinlikle Türk aile yapısına uygun yapılan bir çalışmadır.

Projemizin yapıldığı lokasyon Marrmaray’a,Tramvay’a ve metrobüse sadece 3 dakikalık mesafede yer alıyor. Arsa sahibiz olan Rum Vakfı ortaklığı ile yaptığımız projemize ciddi bir rağbet var. Kısa sürede satışını tamamlayacağımızı düşünüyorum. Yanımızda olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu

Dua ile başlayan Lansman Toplantısı maket üzerinde projenin tanıtılması ile sürdü. Henüz net bir fiyat olmayan projede lansman fiyatlarının oldukça uygun tutulduğu ifade edildi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim