Prof.Karatay’a sevgi seli

Okul müdürü Suna Tarhan ve diğer öğretmenler Prof.Dr.Canan Karatay’ı okulun girişinde karşıladı. Bir süre müdür ve öğretmenler odasında eğitimciler ile sohbet eden Karatay fotoğraf çekiminden dolayı çayını rahat içemeyince sevgili öğretmeler çayımı içene kadar foto çekimine son diyerek esprisi yapması gülüşmelere neden oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber  

Okul Müdürü Suna Tarhan’dan Karatay’a teşekkür

Florya Murat Kölük ilkokulu müdürü Suna Tarhan velilere beslenme ile alakalı seminer vermek üzere talepte bulundukları Prof.Dr.Canan Karatay’ın kendilerini kırmayıp davetlerine icabet ettiği teşekkür etti. Prof.Karatay ‘da ben bir öğretmen çocuğuyum.Okullardan gelen tekliflere mümkün mertebe katılıyorum.  Bugün burada seminere ilgi gösteren velilere ve dersi olmayıp beni dinleyen öğretmenlere teşekkür ederim dedi.

Veliler çok mutlu oldu

Prof.Dr.Canan Karatay’ın verdiği seminere katılan bir çok veli bugün kadar beslenme ile alakalı doğru bildiğimiz bir çok yanlış varmış. Bundan sonra bunlara daha dikkat edeceğiz. Sayın  Karatay’ın okul idaremizin  talebini kırmayıp seminer vermeye geldiği için kendisine teşekkür ederiz dediler.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim