Hamile ablasına yardıma gitmişti
Bursa'da hamile olan eşine yardım amacıyla evlerinde bulunan 12 yaşındaki baldızı F.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen enişte Cahit Ü. (25), 18 yıla kadar hapis istemiyle Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı. Habertürk'ün haberine göre, duruşmada gizli ifade veren F.K.'nın eniştesinin "Kimseye söyleme, yoksa ağzını keserim" diye tehdit ettiği ve korkudan kimseye söyleyemediğini anlattığı öğrenildi.
 
Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi, utanç verici bir davaya ev sahipliği yapıyor. Hamile olan karısına yardım ve diğer çocuğuna bakmak için evlerinde kalan 12 yaşındaki baldızı F.K.'ya cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen enişte Cahit Ü. (25)'nün haftada üç gün bu iğrençliği sürdürdüğü iddia edilirken, enişte kendisine komplo kurulduğunu söyledi.
 
Olay, Bursa'nın Yıldırım İlçesi Karapınar Mahallesi'nde yaşandı. Eşi uyuduktan sonra yardım için evinde kalan 12 yaşındaki baldızı F.K.'nın odasına giden 25 yaşındaki Cahit Ü., burada küçük kızı taciz etmeye başladı. Bu durum 2 ay boyunda haftada üç gün sürerken, iğrenç olayı eniştesinin kız kardeşine öpücük attığını gören F.K.'nın ağabeyi ortaya çıkardı. Ağabey H.K. kardeşini sıkıştırınca, F.K eniştesinin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu anlattı. Aile büyüklerinin ihbarıyla enişte Cavit Ü., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Duruşmada gizli ifade veren küçük mağdurun bu olayları doğruladığı ve eniştesinin kendisini "Kimseye söyleme, yoksa ağzını keserim" diye tehdit ettiği ve korkudan kimseye söyleyemediğini anlattığı öğrenildi. Enişte iddiaları yalanlayıp, kendisine komplo kurulduğunu savunurken, mahkeme küçük mağdurenin ruh sağlığının bozulup, bozulmadığın belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.
 
Editör: TE Bilisim