Çünkü ikinci el araç kredilerinde aracın model yılı ve yaşı gibi bazı faktörler vade seçenekleri ya da faiz oranlarında da belirleyici olabiliyor. Dolayısıyla 2. el araç kredisine  başvuru yapmadan önce mevcut seçenekleri de detaylı bir şekilde değerlendirmenizde fayda var.

Kredi seçeneklerini ve aynı zamanda 2. El taşıt kredisi sunan finansman kuruluşu seçeneklerini bir arada değerlendirirseniz çok daha akılcı kararlar verebilirsiniz. Örneğin 2. El taşıt kredisinde kurumsal finansman kuruluşlarını tercih etmeniz daha doğru olabilir. Bu durumda size daha cazip kredi seçenekleri sunuluyor olacak. Dolayısıyla bütçenizi zorlamadan hayal ettiğiniz 2. El aracı kolaylıkla satın alabileceksiniz.

Özellikle TEB Cetelem internet sitesinden konuyla ilgili detaylı bir araştırma yapabilirsiniz. 2. El araçlar ve hatta motosikletler için bile taşıt kredisi desteği sağlayan TEBCetelem’in internet sitesinde 2. El taşıt kredisi alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği gibi önemli konular da yer alıyor. Aynı zamanda 12 ay ila 48 ay arasında değişen vade seçenekleriyle 2. El taşıt kredisi kullanmanızı da sağlıyor. Model yılı 2012 olan bir araç için de bu kredi desteğinden faydalanabilirsiniz.

Hangi Marka Araçlar İçin 2. El Taşıt Kredisi Kullanılır ?

TEBCetelem’in taşıt kredisi seçeneklerinden faydalandığınızda BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mini Cooper, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Ssangyong, Subaru, Toyota gibi markaların araç modellerini satın alabiliyorsunuz. Aynı zamanda BMW motosiklet için de kredi seçeneğinden faydalanma imkanına sahip oluyorsunuz. Siteyi tıkladığınızda ise maksimum vade ya da maksimum kredilendirme oranı gibi merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Aynı zamanda internet sitesi üzerinden online taşıt kredisi başvurusu da yapılabiliyor. Hızlı bir şekilde taşıt kredisi başvurusu yapmanın en kolay yolu olduğunu belirtebiliriz. En iyisi siz bu siteye uğrayın ve kredi seçeneklerine göz atın!

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim