Korkunç cinayet ABD’nin Missouri şehrinde meydana geldi. Rebecca Ruud 23 yıl önce doğumdan hemen sora kızını evlatlık verdi. Çocuk sahibi olamayan Leckie çifti tarafından evlat edinilen Savannah 16 yaşına gelene kadar onları anne babası bildi. Leckie çifti boşanma kararı alınca genç kıza gerçeği anlattı ve öz annesinin adresini verdi. 

ÇİFTLİĞE ALIŞAMADI

Savannah öz annesi Rebecca Ruud ile haziran ayında irtibata geçip onun yaşadığı çiftliğe taşındı. Başlarda masal gibi başlayan anne kızın yeniden birleşmesi, Savannah’ın çiftlik şartlarına alışamaması ve lüks şeyler istemesi nedeniyle kısa sürede kabusa dönüştü. Ruud, ilk önce kızının anneliğinden bakım parası istedi. Temmuz sonlarında ise Savannah ortadan kayboldu. 

ÖLDÜRÜP YAKMIŞ

Olayı soruşturan polis, canavar annenin 16 yaşındaki kızını dövdüğü, yaralarına benzin döküp tuz bastığını ortaya çıkardı. Ağustosta araştırmayı derinleştiren polis Ruud’un çiftliğinde yaptığı aramada Savannah’ın yanmış cesedine rastladı. Gözaltına alınan Ruud için şerif idam cezası istedi. Leckie çifti ise 16 yıl gözleri gibi baktıkları evlatlıklarının öz annesi tarafından öldürüldüğünün şokunu yaşıyor. 

Savannah’ı dünyaya getirdikten sonra evlatlık veren Rebecca Ruud, kızına 2 ay tahammül edemedi. Öz kızını öldüren Ruud tutuklandı. 

Editör: TE Bilisim