Başlangıç menüsünde, P.F Chang’s klasiği Dynamite Shrimp kadar bağımlılık yapacak; yengeç, krem peynir ve taze baharat karışımıyla Crap Bites, vazgeçilmez lezzetler arasında olmaya aday. Ferahlatıcı başlangıç için acı severlere önerilen Ahi Crisp de yenilenen menüde yer alıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi

 

Öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra yaz aylarının vazgeçilmez öğünü salata, alternatif tatlarla P.F Chang’s’de. Yenilenen menüde yer alan, Peanut Lime Chicken Salad; haşlanmış tavuklar, havuç, zencefil, kırmızı lahana ve yer fıstığı misket limonu sosuyla sunuluyor. P.F Chang’s, Cantonese Lemon Chicken’da; hafif kızartılmış tavukgöğsü üstünde susamlı brokoli salatası ve limon halkalarıyla, hem salata hem de et lezzetini bir araya getiriyor.

 

P.F Chang’s klasiklerinden, panelenmiş karidesler, Dynamite Shrimp’i başta olmak üzere,

Kırmızı et sevenlere; biftek dilimleri, kereviz ve havuç eşliğinde hazırlanan, Beef A La Sichuan, balık sevenler için, soyada marine edilen Ahi Tuna, baklagil ve taze yeşil karşımıyla Seared Ahi With Chili Lime, karides tutkunlarına, Red Chili Buttery Shrimp başta olmak üzere birçok damak zevkine uygun acılı ve acısız karidesler yeni menüde bulunuyor.

 

Noodlesız yapamam diyenlere, yassı prinç erişteleri ve P.F Chang’s’in özel sosuyla hazırlanan Pad Thai, yenilenen menüde sunulan lezzetler arasında yer alıyor.

 

Yaz akşamları için hafif alternatifler sunan P.F Chang’s, özel kokteyl çeşitleri ve yenilenen içecek menüsüyle de serinletici tatları deneyimlemek isteyenleri unutmuyor.

 

Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla; özel günler, iş yemekleri, ailelerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirmelerini sağlayacakları mekân düzeni de P.F Chang’s’in paylaşım kültürü yaklaşımını ön plana çıkarıyor.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim