Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Üsküdar'a dair açıklamalarda bulundu. Üsküdar'da mahalle kültürünün yeniden canlanması gerektiğini bir kez daha ifade etmek istediğinin altını çizerek sözlerine başlayan Gürlü, "Üsküdar'ı yaşamak, Üsküdar'da yaşamak hepimizin hakkı. Üsküdar'ın yapısının korunması gerektiğini düşünüyoruz ancak Hangi sebeple olursa olsun, Üsküdarlıların Üsküdar'ı terketmek zorunda kalacağı bir uygulamayı asla onaylamayız. Onaylayamayız. Ayrıntıya girmeye, tek tek maddeler saymaya gerek yok. Üsküdarlıların ranta kurban edilmesine, dar gelirli kardeşlerimizin Üsküdar'da yaşama hakkının ellerinden alınmasına asla ve asla izin vermeyiz" şeklinde konuştu.

"Biz Halkımızı Hiç Yanıltmadık"

Saadet Partisi olarak makamlar ve koltuklar uğruna halkı asla yanıltmadıklarını da ifade eden Başkan Gürlü, "Biz halka rağmen birşey yapmayız. Biz makamları amaç bilip, oralara ulaşmak için her yolu mübah görmeyiz. Biz ilkelerimiz için ve ilkelerimizle siyaset yapıyoruz. Biz halkımızı hiç yanıltmadık. Bunu Üsküdarlılar da çok iyi biliyor. Evet insanız, ufak tefek kusurlarımız olabilir ancak bugüne kadar ne söylediysek hep haklı çıktık" diye konuştu.
 

Muhammet Gürlü ayrıca 19 Kasım Pazar saat 13:00'de Altunizade Kültür Merkezi'nde, Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresi'nin gerçekleşeceğini de anımsatarak bir kez daha tüm Üsküdarlıları kongrelerine davet etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim