Dernek Başkanı Fatma Zehra Atay  Zekai Ağabeyime teşekkür ederim dedi

Batman Ortopedik Engelliler Dernek Bakanı  Fatma Zehra Atay kendilerine ev sahipliği yapan Zekai Mercan’a duyarlılığı ve ilgisi için teşekkür etti. Dernek üyelerinden bazıları ile 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeni ile yaptıkları proje kapsamında İstanbul’da bir takım çalışmalarda bulunmak üzere geldiklerini ifade ederek son üç yılda her gelişimizde kıymetli zamanlarını ayırıp  bizimle yemekte birlikte olan İş adamı Sayın Zekayi Mercan ağabeyime, Osman Kumandan’a ilgi ve alakalarından dolayı kendim ve derneğim adına teşekkür ederim dedi..

İstanbul Times Haber Merkezi 

İş adamı Zekai Mercan hepimiz engelli adayıyız dedi

BÜRO DEKOR Mobilya’nın kurucusu iş adamı Zekai Mercan’da kısa bir konuşma yaparak  şunları söyledi “Öncelikle öğle yemeği ikramımı kabul ettikleri için dernek başkanım Fatma Zehra Atay ve ekibine teşekkür ederim. Bugünün  bütün sağlıklı insanları yarının engelli adaylarıdır. Hiçbirimizin yarın ne olacağımıza dair garantimiz yoktur. Üç sene Önce Batman Omurilik Felçliler Derneği başkanı ve yönetimi ile tanıştım. Hepsi hayat dolu kardeşlerim. Bugün burada birlikte aynı masa etrafında olmaktan dolayı  çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Osman Kumandan da herkes teşekkür etti

Eskimeyen Gazeteci Osman Kumandan’da dernek başkanına,yemeğe ev sahipliği yapan  iş adamı Zekai Mercan’a ,İstanbul Times yayın grubu imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ve ekibine teşekkür etti.Tarih öğretmeni yazar Koray Kamacı’da hem Mercan’a ,hem Kumandan’a hem de dernek  başkanı Fatma Zehra Atay’a teşekkür etti. Dernek başkan yardımcısı Ali Caner’de kendilerini yalnız bırakmayan Zekai Mercan’a teşekkür etti.

Güzel sohbetlerin yapıldığı etkinlik geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim