Federasyon başkanı Mustafa Demir ölümlü dünyada bir birimizi kırmayalım dedi

Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) başkanı Mustafa Demir iftar nedeni ile anlamlı ve önemli bir konuşma yaptı. Başkan geçen sene verdikleri iftarda TDF başkan vekilinin de aralarında olduğunu ama bir süre önce hakka kavuşarak bugün aralarında olmadığını ifade ederek bizim de seneye çıkacağımızın garantisi yok.Bundan dolayı bir birimizi kırmayalım ve üzmeyelim. Başkan Demir’in kardeşi de  kısa bir süre önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş olması başkana daha da duygusal bir konuşma yapmasını sağladı.

İstanbul Times Haber Merkezi  

Trabzonlu olan Basın ilan Kurumu Müdürü Mehmet Atalay de selamlama konuşması yaptı  

BASIN İlan Kurumu (BİK) müdürü Mehmet Atalay’da Trabzon Dernekler  Federasyonu’nun üç yıldır burada üyeleri ile iftarda bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.  Atalay birlik ve beraberlikten kuvvet doğacağını TDF.nin de Trabzon ile alakalı kurulan 180 derneği tek çatı altında buluşturmasının  büyük bir hizmet olduğunu ifade etti. Atalay iftara katılıp federasyonun gücüne güç katan  bütün misafirlere saygı ve sevgilerimi sunarım dedi.

Trabzon Spor Kulüp başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanğlu’da selamlama konuşması yaptı

Bansın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Trabzon Spor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’da TDF.nin iftarı nedeni ile bir selamlama konuşması yaptı.Bazı dernek yöneticilerinin transferler hakkında konuşmasını istediği Hacıosmanoğlu burası yeri değil diyerek sportif çalışmalara girmemeye özen gösterdi.

Federasyon Saymanı İş adamı Durmuşoğlu tüm misafirlere teşekkür etti

İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu ‘da İstanbul Times Tv mikrofonlarına yaptığı konuşmada şunları söyledi.”Trabzonlular olarak güzel işler yapıyoruz. Bundan sonrada daha güzel projelerde ilimiz ve ülkemiz için yararlı ve hayırlı işler yapmaya devam edeceğiz. Her sene ramazan ayının ikinci Cuma akşamı yapmak için karar aldığımız iftar proğramımızın bundan sonrada ilgi görmesi mutluluk kaynağım olacak dedi.

Asuman Durmuşoğlu Trabzon Spor Bandajı ile dikkatleri üzerine çekti

Eşi Salih Zeki Durmuşoğlu ile örnek çift olarak gösterilen Asuman Durmuoğlu ise başına taktığı Trabzon Spor Bandajı ile dikkatleri üzerine çekti. Asuman Durmuşoğlu’da İstanbul Times Tv ye yaptığı açıklamada yüzlerce Trabzonlu hemşehrisi ile aynı masa etrafında iftar etmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek emeği geçen herkesi kutladı.

TDF iftarının televizyon görüntüleri az sonra www.istanbultimes.tv de olacak kaçırmayın

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajkansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim