Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan Yılmaz Durmuş ve ekibini kutladı


Eski Giresun Dernekler Federasyonu başkanı Ak Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan’da kongreye katılarak Malatyalıları yalnız bırakmadı. Turan Eskiden beri tanıdığım MADEF başkanı Yılmaz Durmuş ve ekibinin Pazar gününün bu saatinde yüzlerce Malatyalıyı. kahvaltılı kongrede bir araya getirmesinden dolayı tebrik ediyorum. STK çalışmaları kolay değil. Ama MADEF bunu güzel bir şekilde başarmış durumda. Emeği geçen herkesi huzurlarınızdaa kutlarım dedi.


İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 


Yılmaz Durmuş Bu sene Malatya Günlerini biz yapacağız dedi


Başka bir programı için salondan erken ayrılması gereken Ak parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’dan sonra sahneye gelen MADEF başkanı Yılmaz Durmuş şunları söyledi “Öncelikle 15 Temmuz’da görevleri  olmamasına rağmen ülkeyi bir avuç darbeciye teslim etmemek adına canlarını ortaya koyarak şehadet şerbetini için 247 şehidimize ve bu ülke için hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Sivil toplum kuruluşları çok önemlidir. MADEF olarak bünyemizde yüzlerce dernek üyemiz var. İstanbul’un  bir çok ilçesinde  başkanlarımız var. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız faal olarak çalışıyor. Bugüne kadar güzel işlere imza attık. İnşallah bundan sonrada atacağız. İstanbul’da bir çok vilayetin günleri oluyor. Biz de yıllardır Malatya Valiliği ve Belediyemizin de İstanbul’da Malatya günleri yapmasını bekledik ama yapacakları yok. Ancak bu kadar yeter dedik ve  bu sene MADEF olarak bu çalışmayı diğer çatı kuruluşlarımız ile beraber Yenikapı’ da yapacağız dedi.


Başkan Durmuş hep beraber birbirimize köstek değil destek olursak  Malatya’mız için daha iyisini yapacağız”
dedi.


Daha sonra Pötürge Belediye başkanı  Mehmet Polat, Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Suzan Dağlar Civan, Malatya Eğitim Vakfı başkanı ve MİAD başkanı Yunus Akdaş’da birer konuşma yaparak hemşehrilerini selamaladı.

Yapılan kongrede yeniden mevcut başkan Yılmaz Durmuş tek liste olarak girdiği kongrede güven tazeleyerek çıktı.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim