Fatih Erbakan 24 Kasım 2018’ de öğle Namazını Eyüp Sultan Camisinde kılacak ve akabinde partisinin ilk mitingini yapacak…

Milli Görüşün ikinci 40 yılı sloganı ile yola çıkan Dr. Fatih Erbakan ve arkadaşları ekonomide ters giden gidişe dur demek için ellerini taşın altına koyarak partilerinin kuruluş aşamasının son anına geldiler.

İstanbul’un Manevi Fatihi Ebu Eyüp El Ensari’nn huzurunda Bismillah deyip çalışmalar başlayacak

Resmi kuruluştan hemen sonra Eyüp Sultan ‘da çalışmaya başlanması çok manidar ve önemli olarak görülen ilk mitingin böyle kutsal bir alanda yapılıyor olması da tarihi bir önem arz ediyor.

Toplumun tamamına hitap edeceği söylenen yeni siyasi partinin ilk Genel seçimlere gireceği ve toplumun önemli kesiminden oy alacağı şimdiden ifade ediliyor.

İl ve ilçe yönetimlerine girmek için yoğun başvurular devam ediyor

Yeni kurulacak partiye yakın isimlerden alınan bilgilere göre 23 Kasım'da resmi kuruluşu yapılacak olan partinin belde, ilçe ve il yönetimlerine girmek için yoğun başvuruların devam ettiği söyleniyor.

24 Kasım 2018 ‘de Öğle namazına müteakip Eyüp Sultan canisinde öyle namazına müteakip cami çevresinde kurucu genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ın ilk Mitingini yapacağı etkinliğe herkesin davetli olduğu ifade edildi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim