Sezona flaş transferlerle başlayan Sosa, Kucka ve Burak gibi önemli yıldızları kadrosuna katan Trabzonspor' da Ersun Yanal alınan kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olmuştu.
 

Son olarak ligin 6. haftasında Alanyaspor karşısında  3-0 öne geçmesine rağmen 4-3 yenilerek büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Trabzonspor' da yönetim yeni arayışlara yöneldi. 
 

Başkan Muharrem Usta' nın Ersun Yanal' sahip çıkan açıklamalarına rağmen formsuz hoca ile yolların ayrılması gündemde. Borda-mavili ekipte teknik direktör adayları ise şimdiden belirlenmiş durumda. Beşiktaş derbisinde alınacak sonuca göre Ersun Yanal ile ilgili gidişatı değerlendirecek Trabzonspor' da süpriz ve tanınan bir isim gündemde... Slaven Bilic..
 

Beşiktaş ile 2 yıl
Milli Takım arasında yeni teknik direktör arayışlarına hız verecek yönetimin West Ham' da umduğunu bulamayan ve ayrılması gündemde olan Hırvat hocayı gündeme aldığı öğrenildi. West Ham ile İngiltere Ligi'nde çok kötü bir başlangıç yapan Bilic, Swansea maçından sonra ayrılıp ayrılmayacağı netlik kazanacak. 2013 ile 2015 yılları arasında Beşiktaş' ı çalıştıran ve şuan 49 yaşında olan Teknik adam, toplam 37 galibiyet almıştı. Beşiktaş ile derbi galibiyeti yaşayamayan Bilic'in ligi ve Beşiktaş'tan eski öğrencileri Sosa ve Olcay'ı tanıması avantaj olarak değerlendişriliyor.

 

Editör: TE Bilisim