Kartal Belediyesi sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra spora verdiği önem, hassasiyet ve desteğini sürdürüyor. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Uğur Mumcu Spor Kulübü’nün düzenlendiği kahvaltıya katıldı. Gürer, kahvaltıda Kulüp Başkanı Kerim Kayıkçı, Spor Kulübü Genel Sekreteri Mehmet Kamil İrem, Yönetim Kurulu As Başkanı Özer Aydın, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Altay, Müslüm Şahanoğlu, teknik direktör Vedat Timuroğlu ve Uğur Mumcu Spor Kulübü futbolcuları ile bir araya geldi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Uğur Mumcu Spor Kulübü yöneticileri yeni sezonda kulübün yapacağı projelerden söz etti. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kulüp Başkanı Kerim Kayıkçı ve yönetim kuruluna davetlerine nedeniyle teşekkür ederek, “Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Biz Kartal Belediyesi olarak spor kulüplerimize elimizden gelen desteği veriyoruz. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz spor kulüplerimizi destekliyor. Gençlerimiz için etkinlikleri önemsiyor. Gençler geleceğimiz. Ülkemizde yaşadığımız sorunlar ortada. Sorunları aşmada eğitim, kültür ve sanat çok önemli. Spor yapılmalı, çocuklarımız farklı olan şeylere yöneltilmeli. Saatlerce bilgisayar başında oturan çocuklarımızın enerjilerini atacak sosyal alanların oluşması ve onların sosyal medya bağımlılığından kurtarılması gerekir. Gazete okumalı, kitap okumalı. Kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılmalı.


Toplumun ve gençliğin geleceği spor, kültür, sanat ve eğitimin buluştuğu bir doku ile geleceğimiz oluşursa sağlıklı olur. Özgecan’a üzülürken her gün yeni bir cinayet haberi daha duyuyoruz. İnsanlar birbirlerini sebepsiz yere öldürmeye başladı. Bir insan kartopu oynarken öldürülebiliyor artık. Spora, sanata yönelen insanlar kötülükten uzaklaşır. Ahlak yalnız cinsiyet ile sınırlı değildir. Yaşamın her alanında ahlaklı olmak önemlidir. Sporda, siyasette, yaşamda ahlakı sahiplenmeliyiz.” dedi. Uğur Mumcu Spor Kulübüne başarı dileyen Gürer, “Sizinle birlikte burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Mücadelenizde başarılar diliyorum.” dedi. Uğur Mumcu Spor Kulübü yöneticileri de Gürer’e ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

 
Editör: TE Bilisim