Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi ikinci turu rövanş maçında Chelsea ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde soruları yanıtladı.

Londra'da turu geçebilmek için gol yemeden gol atmaları gerektiğini ifade eden İtalyan teknik adam, İngiltere'den tur vizesiyle ayrılabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

LONDRA'DA OYNAMAK HER ZAMAN GÜZELDİR

Yeniden Londra'da sahaya çıkmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Mancini, "İngiltere'de çok fazla anım var. Londra'da oynamak her zaman güzeldir. Chelsea karşısında da sahaya çıkarak elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

GOL ATMAYA VE YEMEMEYE İHTİYACIMIZ VAR

Permier Lig lideri Chelsea karşısındaki tur şanslarını da değerlendiren İtalyan teknik adam, "Gol atmaya ve gol yememeye ihtiyacımız var. Hajrovic iyi bir oyuncu, ilk maçta bir deneme yaptık ancak onun suçu yoktu. Farklı bir sisteme geçmemiz gerekiyordu. Bu yüzden onu oyundan almak zorunda kaldık. Daha henüz maça kadar vaktimiz var. Nasıl bir kadro ile mücadele edeceğimize daha sonra karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

DROGBA İÇİN ZOR BİR MAÇ OLACAK

Didier Drogba'nın eski takımına karşı forma giyecek olmasını da değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Bilmiyorum. Bu kulüpte oynamış en iyi oyunculardan biri. Chlelsea için yaptıklarından sonra buraya dönmek oldukça zor. Çok deneyimli olmasına rağmen onun için zor bir mücadele olacak" dedi.

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUZ

Her geçen gün daha iyiye gittiklerinin altını çizen Mancini, "Geldiğim günden beri çok iyi işler başardık. Takım olarak İyi çalışıyoruz, önemli bir ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum. Ligde deplasmanda kazanmamız gerekiyor. Yoksa şampiyon olmamız çok zor" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim