Sezon öncesi ilçedeki 17 Amatör Kulübe toplam 140 Bin TL ye yakın malzeme dağıtıldı

Belediye Başkan Murat Aydın’ ın talimatları dahilinde Merkezefendi stadında   sosyal  işlerden sorumlu başkan yardımcısı Gönül Demirel’in ve Sosyal işler Müdürü Sami Ünlü’nün yaptığı çalışma ile Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren 17 amatör spor kulübüne 8 bin TL ye yakın malzeme dağıtımı yapıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Manisa Vali yardımcılığına tayini çıkan Kaymakam Ufuk Seçilmiş’te törene katıldı

Tören başkan yardımcısının katılan takım isimlerini okuması ve törene katılmalarından dolayı teşekkür etmesinden sonra Zeytinburnu Belediye başkanı da Murat Aydın’da  sporun önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Bu sırada Zeytinburnu Spor Kulübü başkanı Ünal Tombulel ‘in Zeytinburnu spor’a sahip çıkmadığı için Başkan Murat Aydın’ı eleştirmesi  başkanı kızdırdı.

Başkan Aydın burada bir kez daha söylüyorum içinizde hangi kulüp Bal ligine çıkarsa isminin başına Zeytinburnu ibaresini ilave ederse biz her türlü maddi ve manevi desteği veririz dedi.

Bunun üzerine Zeytinburnu Spor Kulübü başkanı Ünal Tombulel biz kulüp olarak varken kimse bu ismi kullanamaz dedi. Bunun üzerine başkan Aydın Malatyaspor’un da sizin gibi çok borcu vardı kurulan yeni bir takımın başına Yeni Malatya ibaresini getirdiler ve kulüp kurdular. Bizde Bal Ligine çıkan Kulübün isminin başına Yeni Zeytinburnu ilavesi yaparak yolumuza devam ederiz dedi. Tartışmanın devam edecek olması karşısında başka Aydın fazla vaktimiz yok kamakam bey’ in  de başka bir yerde toplantısı var saha da fotoğraf çekimi yapalım arkadaşlarımız sizlere malzeme dağıtımı yapar diyerek tartışmaya son n
oktayı koydu.

Malzeme dağıtım törenine Yeşiltepe Spor ve Zafer Spor  ‘un katılması dikkat çekti.

Selvi Spor Başkanı Yahya Dediş’te Belediye’ye ait olan Merkezefendi stadını kullanamadıklarını ifade ederek bazı arkadaşlarımız arkamdan konuşuyorlar ben kimsenin arkasında konuşmuyorum. Varsa bir sorun ve sıkıntıları benim olduğum ortamlarda konuşsunlar diyerek tepkisini ortaya koydu.  Güneş Spor yöneticisi eski meclis üyesi Cengizhan Bahçekapılı’da Belediye’nin sadece Buz hokeyine değil halkı spor’a yönlendirmesi gerektiğini vurgulan bir konuşma yaptı. 

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim