Spor Toto 2.Lig Beyaz Grubun ilk dört haftalık bölümünde 4'te 4 yaparak bütün dikkatleri üzerine çeken ve geçtiğimiz hafta ise kendi sahasında Kartalspor’la 0-0 berabere kalan sarı kırmızılı takımın çiçeği burnunda yeni başkanı  İş adamı Adil Gevrek, TGRT Spor Müdürü Cüneyt Şen’i ziyaret ederek samimi açıklamalarda bulundu.

YENİ MALATYASPORUN BAŞARISINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren TGRT Spor Müdürü Cüneyt Şen, Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Kulübün Genel sekreteri Erol Ağca’ya bu nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Kulüp Başkanlığının hiç de kolay olmadığını ifade eden TGRT Spor Müdürü Cüneyt Şen,“Adil Gevrek ve ekibinin başarısını yakından takip ediyorum” dedi.


İstanbul Times Haber Merkezi

 
YENİ MALATYASPORU HEDEFLEDİĞİMİZ YERLERE TAŞIYACAĞIZ
Zorlu bir yola çıktığımızın farkındayız, diyen Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek,  “Bu zorluklara karşı başarılı bir şekilde çalışacağımızdan Malatyalı hemşehrilerimizin hiçbir  kuşkusu olmasın. Burada arkadaşlarım adına bunun sözünü veriyorum ancak şunu da çok iyi biliyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla bu yolda yalnız değiliz. Değerli hemşerilerimin de desteğiyle Yeni Malatyaspor'u hedeflediğimiz yerlere taşıyacağız.” diye konuştu.
 
YENİ MALATYASPORUN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yeni Malatyaspor’un başarısı için çalıştıklarını belirten Genel sekreter Erol Ağca ise “Malatyalı spor severlerin bizden beklentilerini biliyoruz. Hep birlikte el ele verip, Yeni Malatyaspor'un başarısı için çalışıyoruz. Yönetim olarak takımımızı layık olduğu yere taşımak için mücadele ediyoruz. Bu kapsamda da ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
 
 
 
 

Editör: TE Bilisim