Kongre gerginde ziyeret çok güzeldi 

Bir önceki dönemde yoğun programı nedeni gazetemizi ziyaret etmek istemesine rağmen bir türlü zaman bulup gelemediğini ifade eden Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı konuşmada şunları söyledi "kongrede seçime girip demokratik bir süreci yaşatan kardeşlerim başta olmak üzere partimize emek veren herkes ile istişareler  yaparak başbakanımızın elini güçlendirmek adına hep beraber 2014 seçimlerini en iyi şekilde geçirmek üzere çalışacağız dedi". 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Bahattin Ünver,Ali Kulil,Metin Develi,Yunus Gülmek,Mahmut Şengül ile birlikte  Bakırköy de bulunan Zeytinburnu ilçe seçim kurulunda mazbatasını alan Ünver ve ekibi ayaklarının tozu ile ilçe merkezine uğramadan İstanbul Times Gazetesi genel merkezini ziyarete ederek gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ile ilçenin dünü,bugünü ve yarını hakkında sohbet ettiler.

Ortam samimi fikirler açık

Samimi bir ortam da içilen kahve ve çaylar eşlliğinde bir çok konu hakkında fikir alışverişi yapan  ilçe başkanı Bahattin Ünver ve Hüseyin Çetiner ilginç konulara temas ettiler.


Ustalık döneminde Zeytinburnu'da bir proje ile Türkiye gündmeine otursun talebi


Hüseyin Çetiner ziyaret nedeni ile Bahattin Ünver'e Fatih ilçesi bugün akıllı tahtayı eğitimin gündemine soktuğu için ülkenin her yerinde Fatih Projesi konuşulur oldu.

İlçemizde yeteri kadar istifade edilmeyen tarihi eser var bizlerde bunları ön plana çıkararak binlerce insana iş kapısı açacak bir çalışma yapamazmıyız sorusuna Ünver her şey mümkün biz de inşallah arkadaşlarımızla komisyonlar kurarak Deri,Tektil,Tarihi mekanları canlandırmak ve ilçenin gece kondu ile anılan imajına katkı da bulunmak adına bir dizi çalışma yapacağız dedi.


Ünver,Çetiner'in Ali Faik Biçer neden listenizde yok sorusuna ne dedi ?

Bu soru karşısında Bahattin Ünver Ali Faik Biçer ve Ahmet Yabanoğlu ile çalışmak istediğini ama burada açıklayamayacağı nedenlerden dolayı her iki arkadaşı ile bu dönem aynı çatı altında olmadığı için üzgün olduğunu söyledi. Ünver konuşmasına, siyaset uzun bir yolculuktur yarın değişik çalışmalarda yine hep beraber çalışabiliriz dedi. 

Hüseyin Çetiner'in Deri,Tektil,Tarihi mekanlara turist çekmek ve ilçenin yanlış algılanan imaj çalışması için yapacağınız her türlü  çalışmada yanınızda yer almaya hazırız sözleri başkan ve ekibini mutlu etti.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)






 





Editör: TE Bilisim