Ünver ; Deleglere Çağteks'te yemek verdi 

Kongresine çok az bir süre kala ilçe delegelerine yemek veren ünver il ve genel merkezin desteğini arkasına alarak girdiği seçimde birlik ve beraberlik ile çıkacağına inandığını söyleyerek il başkanlığımız ve genel merkezimiz sürekli bölünüp güçsüz düşmemek adına tek liste ile kongrelere gitmeye karar verdiği için Zeytinburnu ilçesinde de bizimle bu dönemde yola devam etme kararı aldıklarından dolayı tüm parti üst yönetimine teşekkür ettiklerini ifade ederek deleglerden birlik ve beraberliği muhafaza etmelerini istedi. 
  
Ak Parti Zeytinburnu 
ilçe başkanı İş adamı Bahattin Ünver 22 Ocak 2012 tarihinde yapılacak 4.Olağan ilçe kongresinde delegelerin sandığa gelip oylarını kullanmalarını istedi. Çağtek'te delegelere verilen yemekte ilçe başkanı Ünver'in rahat tutumu gözlerden kaçmadı.


İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Yemek,Bahattin Ünver'in Gövde göstersine dönüştü

Bahattin Ünver'in
gövde gösterisine dönen yemekli toplantıda Zeytinburnu ilçe Belediye başkanı Murat Aydın Şunları söyledi "Konuşmama başlamadan önce başbakanımıza Allah'tan sağlık sıhhat diliyorum. Başbakanımıza bölgemizin ve dünyanın çok ihtiyacı var. Başbakanımızın yaptığı çalışmalar sayesinde on yıl önceki Türkiye ile bugünkü arasındaki  farkı hepimiz hayatımızda görüyoruz.  

Zeytinburnu Belediye Başkanı olarak sizlere şunu ifade etmek isterim,birlik ve beraberliğimize halel getirecek davranışlardan kaçınırsak ilçemiz kazanırız. 

Ak Parti teşkilatının en önemli özelliklerinden birisi de aday belirlenene kadar ciddi istişareler yapılır. Aday ilan edildikten sonrada doğru olan ve başarıya giden yolun herkesin ilan edilen aday etrafında partiye hizmet etmesi beklenir.
 
İl başkanımız Aziz Babuşçu ve yönetimi Zeytinburnu adayı olarak Bahattin Ünver ile yola devam kararı aldıklarını hepimiz biliyoruz.

Delege olarak bizlerin yapacağı tek şey vardır o da birlik ve beraberlik içinde Bahattin başkanın etrafında birleşmektir" dedi. 

Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan konuştu 

Ak Parti Zeytinburnu delege yemeğine katılan Beşiktaş,Kağıthane,Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçe başkanlarını temsilen konuşma hakkı verilen Kağıthane ilçe başkanı Sami İlhan birlik ve beraberliği ön palana çıkaran bir konuşma yaparak Ünver'e açık destek verdi.

Geceye Damga vuran konuşmayı il teşkilat başkanı Dalkılıç yaptı

Ak Parti İstanbul İl teşkilat başkanı ve il başkan yardımcısı Halis Dalkılıç yaptığı konuşma ile İl teşkşilatı olarak yola devam edecekleri adayları olan Bahattin Ünver'e yaptığı konuşma ile açık destekleri olduğunu vurguladı.
 
Dalkılıç Zeytinburnu ilçesinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak burada yapılan başarılı bir çalışmanında,kötü bir çalışmanın da hem kendilerini hem de genel merkezi yakından ilgilendirdiğini söyleyerek 2014'te yapılacak önemli seçimler varken bizim hiç bir ilçe teşkilat mensuplarımızdan birilerinin sistem dışında kalması bizleri üzer dedi.

İl teşkilat başkanı Halis Dalkılıç daha sonra salondaki delegeler ayağa kalkalabilirmi dedi. Salonun % 99'u ayağa kalkınca çoğunluğun delege olduğunu görmesi ile teşkilatın kongreye giden süreçte ilgili olmasını taktir etti.

Bu atmosferde ilçe başkanı Bahattin Ünver'i,kadın Kolları başkanı Fatma Balcı'yı,Gençlik kolları başkanı  Sercan Sayılı'yı,İBB.imar Komsiyon Başkanı Sefer Kocabaş'ı,Zeytinburnu'nda sorumlu Milletvekili Osman Aşkınbak,ı ve Zeytinburnu'ndan sorumlu il yönetim kurulu üyesini sahneye davet ederek herkesin ellerini havaya kaldırarak birlik mesajı vermesini sağladı.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim