Saadet Partisi Başakşehir ilçe  başkanı Yusuf Güşen 7 Haziran’da barajları patlatacağız dedi

Saadet Partisi Başakşehir ilçe başkanı emekli eğitimci Yusuf Güşen önümüze dayatılan % 10 luk seçim barajını Büyük Birlik Partisi ile yaptığımız Milli Birlik İttifakı ile patlatacağız inşallah dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Güşen, yapılan anketlerde Seçmene baraj olmazsa hangi partiye oy vereceklsiniz sorusu sorulduğu zaman Saadet Partisine oy veririm diyenlerin oranı % 14’ü buluyor. Aynı soru sorulduğu zamanda  BBP.sine de % 7 oy veririz diyor.SP ve BBP.olarak yaptığımız işbirliği neticesinde Allah ‘ın izni ile bir daha ifade ediyorum barajları patlatacağız dedi.

SP.GİK üyesi ve 3.Bölge Milletvekili adayı Yüksek Mühendis Ali İhsan Gündoğdu hükümete yüklendi

Gündoğdu milyonlarca Müslüman’ın Ayasofya’da namaz kılmak için sabırsızlıkla beklediği bir dönemde hükümetin tek bir Yahudi’nin bile olmadığı Edirne’ de milyarlarca lira para harcanarak yıkılıp yok olan bir Sinagog’un yapılıp olmayan cemaatin istifadesine sunan hükümet Ayasofya’nın açılması için tek bir çaba sarf etmemesi manidar değil mi diye sordu ?

Başbakanlık adeta Recep Tayyip Erdoğan’ın özel kalem ofisi gibi çalışıyor. Bir süre önce bir cemaat için ne istediniz de vermedik diyen başbakan bu sözü ile bir gruba ayrıcalık yaptığını kabul etmiş olmuyor mu ? Kısaca ülkemiz maddi ve manevi olarak kayıptadır. Alsında saatlerce konuşsak Hükümetin hatalarını anlatmakla bitiremeyiz. Ancak bu ülkenin bir milli görüş hükümetine ihtiyacı vardır dedi.

Daha sonra Büyük Birlik Partisi genel başkan yardımcısı ve İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Bayram Karacan,SP GİK üyesi Selman Esmerer, Genel başkan yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın birer konuşma yaptı.

Programın finalini Eski parlamenter ve GİK üyesi Yasin Hatipoğlu yaptı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





Editör: TE Bilisim