Ak Parti bugüne kadar 9 seçime katıldı hepsinden başarılı çıktı 7 Haziran 2015 Genel seçiminde de başarılı çıkacak mı ? ve bu seçimin öncekilerden farkı nedir ?

Her seçim elbatte çok önemlidir. Ama bu seçimde sizlerinde gördüğü gibi 3 legal parti olan CHP,MHP ve HDP arkalarına da 3 tane illegal yapı almışlar ve tek amaçları da Ak parti olarak bizim oy kaybetmemizi istiyorla.  Legal 3 Parti arkalarına da,PKK,DHP -C ve Paralel Hasan Sabbah Suç örgütünü alarak ortak bir üst akıl ile bizi yenmenin gayretine düşmüşler ama daha önce olduğu yine yine hüsrana uğrayacaklardır.

İstanbul Times Haber Merkezi / Söyleşi 

Şu an Adıyaman vekilisiniz ama 7 Haziran 2015 için İstanbul 3.Blgede adaysınız nasıl gidiyor çalışmanız ?

Evet 2011 genel seçimlerinde Adıyaman' da aday olduk ve seçildik. Şimdi de İstanbul 3.Bölgede adayız. Bizler sahaya hakim bir partiyiz. Halkımız hangi partinin ülkeye yararlı işler yaptığını ve yapacağını çok iyi biliyor. Ak Parti olarak güzel işler yaptık. Ancak daha eksikliklerimizde var. Burada bulunan teşkilat mensuplarımızın huzurun da söylüyorum kimin kalbini kırdıysanız haklı olsanız bile ne olur helailik dileyin ve partimizde kopmasını engelleyin.

Mehmet Metiner ;"Ak Parti teşkilatları seçimden sonra durum muhasebesi yapmak zorunda" 

Realist olmak lazım Bakırköy'e ne kadar yatırım yaparsak yapalım oradaki seçmenin büyük çoğunluğu ideolojik bir saplantı şeklinde başka partiye oy veriyor. Bize oy veren fakir ve garip halkı ihmal edersek Allah bizden bunun hesabını sorar. Parti olarak bize onay veren halkımızın eskeri çoğunluğunu oluşturan alt gelir grubuna mensup insanlarımızın bedduasını alırsak işte o zaman biteriz.

Taş camisinde öğle namazı,Tanrıverdi Kebap' ta öğle yemeği 

Mehmet Metiner beraberindeki çalışma arkadaşları ile saat 12 sularında Veliefendi hipodrumunda bir takım görüşmeler yaptı. Zeytinburnu ilçe sınırları içine girince Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya
Meclis üyeleri Emin Yüce,Kadir Erbasan,Ayşegül Eyibil, Belediye başkan yardımcısı AV.Saffet Öz ve Ak Parti Zeytinburnu teşkilat mensupları tarafından karşılandı.

Metiner; Ak Parti Gökalp seçim bürosunda teşkilat ile hasbihal eyledi

Mehmet Metiner,
esnaf gezisinden sonra Partisinin Gökalp Mahalle seçim bürosunda toplanan parti mensuplarna bilgi verdi. Daha sonra çoğunluğu Doğu ve Güneydoğulu STK üyeleri olan yüzlerce kişiye Kazlıçeşme Kültür Merkezinde barış süreci ile alakalı bir seminer verdi.

Vatandaş Ak Parti 2. Bölgede Doğulu vekil yok denecek kadar az eleştirisi yapıldı

Mehmet Metiner, sohbet edip geçtiği bir çok yerde vatandaş Ak Parti İstanbul 2.Bölgede seçilebilecek yerde Doğu ve Güneydoğulu aday göstermediği eliştiri de vekil geçtikten sonra yapıldığı gözlerden kaçmadı.  

Görsel haberi www.istanbultimes tv de izleyebilirsiniz... 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



Editör: TE Bilisim