Gazeteci yazar Tv programcısı Hüseyin Çetiner'in hazırlayıp sunduğu İstanbul Times Tv de yayınlanan Gündem programının canlı yayın konuğu Zeytinburnu HDP İlçe Eş Başkanı Mehmet Emin Elik oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi

7 Haziran 2015 Hedefleri

Hüseyin Çetiner’in 7 Haziran 2015 'de yapılacak genel seçimde hedeflerini sorması üzerine Elik;bağımsız adaylar ile değil de parti ile seçime girmeye karar verdikten sonra Zeytinburnu adına ciddi bir çalışma içine girdiklerini ve her mahallede salonlar tutup üyeleri ile iştişare yaptıklarını söyledi.Her mahallede en az seçim öncesi görev yapan 20 kişilik çalışma ekipleri oldupunu belirten Elik;dünya tarihinde tabanı bu kadar diri olan başka parti görülmemiştir dedi. 

Çetiner'in halkın bakış açısına göre PKK ile bağlantılı olduğunuz düşünülüyor sorusu üzerine Elik;ülkede 30 yıla yakın kirli bir savaş var,ve bu ülkede sadece Türk dili ve Türk insanının var olduğunu başka insanların yok sayıldığını ifade etti.Başta kürt sorunu ve diğer sorunların çözülebilmesi ve yok sayılan, inkar edilen tüm halklar için demokratik bir sürecin işlemesi adına çalıştıklarını söyledi.

Mehmet Emin Elik Kimdir?

1976 Şırnak doğumlu olan Elik, 1996’dan beri Zeytinburnu’nda yaşamakta ve dericilik işi yapmaktadır.1998-2004  yılında İlçe yönetim kurulu ve ilçe sekreterliği görevlerini yapmıştır. Şu an Zeytinburnu  HDP İlçe Eş Başkanlığı görevi yapmaktadır.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

 

Editör: TE Bilisim