HALKIN SESİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI

PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ'UN KURBAN BAYRAMI MESAJIDIR;

Halkın Sesi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, yazılı bir açıklama ile halkımızın, İslam âleminin ve bütün insanlığın Kurban Bayramı'nı kutladı. Kurtulmuş mesajında müreffeh bir Türkiye ve adil bir dünya temennisinde bulundu.

Bayramların milletin ortak değerlerini güçlendiren müstesna günler olduğunu belirten Kurtulmuş, bu özel günlerin dargınlıkların unutulması, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi için birer fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

İnsanlığın karşı karşıya bulunduğu kan, gözyaşı, açlık ve sefaletin bayram coşkularının doyasıya yaşanmasına engel olduğunu vurgulayan Numan Kurtulmuş; insanlığın kurtuluşu için yeni bir sese, yeni bir söze ve yeni bir iradeye ihtiyaç olduğunu vurguladı. Dünyanın bir uygarlık krizi içinde olduğunu belirten Numan Kurtulmuş; “ Referansını haktan değil kuvvetten alan ve varlığını işgal, sömürü ve baskı üzerine kuran bir zihniyetin insanlığın sorunlarına çare olması mümkün değildir. Bugün değerlerini insanlığın ortak paydası olarak sunacak yeni bir medeniyete ve bu medeniyeti inşa edecek güçlü bir iradeye ihtiyaç vardır. Bu iradeyi ortaya koyacak kararlılık bizdedir. Bizim milletimizdedir." Dedi

Tüm siyasi partilere bu küresel sorumluluk ve bilinçle hareket etme çağrısında bulunan Numan Kurtulmuş; "Bizim halkımız nerede bir mazlum varsa yardımına koşacak,  nerede bir mağdur varsa onu kucaklayacak bir geniş yürekliliğe sahiptir. Filistin'deki zulme karşı sergilediği asil duruş, Pakistan'daki sel felaketinde ortaya koyduğu kadirşinas tavır bunun en güzel örneğidir. Siyasilere düşen görev halkımızın sahip olduğu bu asalete uygun bir üslup ve sorumluluk ortaya koymaktır. Kısır çekişmelerle, içi boş tartışmalarla, dil koparmalarla vakit harcamak yerine müreffeh bir Türkiye ve yeni bir dünya için çalışmaktır. Bu temenni ile yurttaşlarımızın Kurban bayramını kutluyor, bayramın huzur, barış ve adalet dolu bir dünyaya vesile olmasını diliyorum" dedi.

                                                                                              Has Parti Basın Müşavirliği 

Editör: TE Bilisim