Çaylıoğlu Gelecek vaad eden bir siyasetçi

İstanbul Times TVde yayınlanan, Huseyin Çetiner'in hazırlayıp sunduğu Gündem programının canlı yayın konuğu Millet
Partisi İstanbul 1.Bölge 1.Sıra Milletvekili Adayı iş adamı Ahmet Çaylıoğlu
oldu. Çaylıoğlu sorulan bütün sorulara samimi cevaplar verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi-Özel Haber

Millet Partisi Hakkında Merak Edilenler

Hüseyin Çetiner’in ‘Millet Partisi'nin diğer partilerden farkı nedir?’ sorusu üzerine Çaylıoğlu; ‘Millet Partisi çok eski ve köklü bir parti.Genel Başkanı Aykut Edibali muhteşem bir insan. İlerlemiş yaşına rağmen tüm Anadolu’yu ilçe, köy demeden dolaşıyor ve onun azmi bizi ateşliyor.Kendisi şu anda Anadolu turnesinde.’cevabını verdi.

Biz Türk Milletinin Aşığıyız

Sonrasında projelerinden bahseden Çaylıoğlu; ‘Gelin Millet Partisini tanıyın.Bizim projemizin adı ‘Muhteşem Türkiye’. Biz Türk milletinin, ezanın, bayrağın aşığıyız.Biz vatan bütünlüğümüz bozulmasın diye bu işe girdik.Bayrağımız dalgalansın ,ezanlarımız dinmesin diye bu yola baş koyduk ifadelerini kullandı.

Çetiner’in ‘1.Bölge 1.sıra dan genç bir aday olmak,rakiplerin zorluğu,genel başkanlık tecrübeniz tüm bunlar size neler kazandırdı?’ sorusu üzerine Çaylıoğlu; ‘Genel Başkanı’nın bunda büyük bir payı olduğunu ve gençlere fırsat vererek onların önünü açtığını belirtti.Partide asla ayrım yapılmadığını 15.sıradan aday olan kişinin de 1.sıradan adaymışçasına çalıştığını söyledi.

Millet Partili Olmak İçin 3 Neden



Gündem programının klasikleşmiş sorularından biri olan ‘Halk size niçin oy versin, bunun için 3 neden sayabilir misiniz?’ sorusu üzerine şeffaf bir yönetim,halk eşit bir şekilde yaşayacak ve başa ismimizde de olduğu gibi millet gelecek ifadelerini kullandı.

Bir Siyaset Adamı:Ahmet Çaylıoğlu

1987 Amasya doğumlu olan Ahmet Çaylıoğlu eğitim hayatının bir kısmını burada tamamlamış ve 20 li yaşlarda İstanbul’a gelmiştir.Siyaset hayatıyla İstanbul’da tanışan Çaylıoğlu; Anavatan Partisi Gençlik Kollarında bulunmuş ve sonrasında Anap İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştur.23 yaşında Anap İstanbul İl Başkanlığına getirilen Çaylıoğlu;Önce Vatan Partisi’nde de Genel Başkan Yardımcılığı görevini ifa etmiştir.Şu anda da Millet Partisi İstanbul 1.bölge 1.sıra milletvekili adayıdır.

Ticari hayatında da işletmecilikle ilgilenmektedir.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim