MHP Başakşehir eski ilçe başkanı Aytekin Horasan'da içinde yer aldığı Heyet MHP genel başkanı Dr.Devlet tarafından makamında ağırlandı

Başakşehir eski ilçe başkanı iş adamı Aytekin Horasan 'ın da içinde yer aldığı,Büyükçekmece,Çatalca, Esenyurt,Bakırkoy,Güngören,Beşiktas,Gaziosmanpasa,Bayrampasa,Zeytinburnu ve Arnavutköy eski ilçe başkanların dan oluşan 11 kişilik heyet MHP genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi genel merkez binasında ziyaret etti.
İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Dr.Devlet Bahçeli bayrağı ülküdaşlarına teslim eden eski ilçe başkanlarının kendisini genel merkez binasında ziyaret edip siyasi gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduğu eski ilçe başkanlarına şunları söyledi "Sizler şu an görevinizi yeni arkadaşlarınıza bıraktığınız halde davayı dert edinip bugün genel merkezde bizleri ziyaret ederek güç verdiniz. MHP kadroları vatan ve bayrak için çalışıyorlar. Sizlerin bugün  burada olması bunun en  bariz kanıtıdır. Sizler tecrübeniz ile bu seçimde partimizin lokomoti  görevi yapacaksınız. Bugün burada olan arkadaşlarımız ve olmayanlar yani daha önce MHP saflarında sizler gibi ter akıtan bütün teşkilat mensuplarımızın 7 Haziran 2015 tarihli genel seçim için ciddi şekilde çalışmalarını rica ediyorum" dedi.

MHP
 Eski Başakşehir ilçe başkanı İş adamı Aytekin Horasan'da gazetemize şunları söyledi "Biz eski dönemde MHP İstanbul ilçe başkanlığı yapan  11 arkadaş heyet olarak Genel başkanımız sayın Dr.Devlet Bahçeli'yi makamında ziyarek ederek son siyasi gelişmeler hakkında kendisini dinledik. Genel başkanımızın ufku ve dirayeti biz eski ilçe başkanlarını izyadesi ile memnun etmiştir. Özellikle genel başkanımız sayın Dr.Bahçeli'nin ilçe başkanlığı olarak emeği geçen bizler ile alakalı çok güzel sözlerle hepimizi onure etti. Kendim ve arkadaşlarım adına genel başkanımıza bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim