Ordu Korgan Çiftlik Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Mehmet Tatlı yaptığı açılış konuşması ile Engin Altay,Kazım Özeren,Özgür Karabat ,Murat Özkurt,Abdühadi Akmugan başta olmak üzere derneklerine ziyaret gerçekleştiren CHP heyetine teşekkür etti.Dernek olarak 1 Kasım seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Tatlı sözü Kazım Özeren’ e bıraktı.

İstanbul Times Haber Merkezi 

CHP Başakşehir ilçe Başkanı Kazım Özeren dernek başkanı Mehmet Tatlı’ya kendilerini samimi bir şekilde  kabul etmelerine teşekkür etti. 1 Kasım 2015 seçiminde ülkeye selamete çıkaracak tek parti CHP’dir. Ben bu seçim de iktidarı çok uzak görmüyorum. Her birimiz daha önce CHP’ye oy vermemiş bir seçmeni ikna edersek neden olmasın diyerek partilileri daha çok çalışmaya davet etti.

Vekil Engin Altay “CHP iktidar ben de bakan olacağım” dedi

Tecrübeli vekil CHP grup başkan vekili Engin Altay Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde üç ayrı dernekte yaptığı konuşmada CHP’nin iktidar kendisinin de bakan olma dönemi geldiğini esprili bir dile ile  ifade ederek ana muhalefet olarak yeteri kadar çalıştık. Hep beraber daha çok çalışırsak 1 Kasım 2015 seçiminde iktidar olmamızın önünde hiçbir engel yok dedi. Altay ilçe başkanımız Kazım Özeren’in dediği gibi bize oy veren her seçmen bir kişi ikna edebilirse biz fazlası ile  tek başımıza iktidarız dedi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim