Gün içinde bazı internet sitelerinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Sayın Oğuz Kaan Salıcı’nın İstanbul’daki aday adayları ile gerçekleştirdiği basına kapalı toplantıda yaptığı konuşmaya ilişkin açıklamalar gerçeği yansıtmadığı gibi manipülasyon amacı taşımaktadır.

Sayın Salıcı’nın örgüt içinde ifade ettiği konular, hiçbir şekilde Genel Merkez yönetimine yönelik değildir.  Oğuz Kaan Salıcı, CHP'ye isnat edilmeye çalışılan olumsuz birtakım uygulamaların önümüzdeki seçimlerde CHP’de ve İstanbul'da asla yeri olmadığını ifade etmiş ve sosyal demokrat bir partide olması gereken aday adaylığı sürecini tarif etmiştir. Salıcı’nın sözleri cımbızlanarak, bağlamından çıkarılarak ve manipüle edilerek CHP içinde bir tartışma varmış havası yaratılmaya çalışılmaktadır.

Hükümetin baskıcı, barış karşıtı ve halkı yoksulluğa mahkûm eden politikaları karşısında kitlelerin umudu haline gelen ve 2014 yerel seçimleri öncesinde yükselişe geçen CHP’yi engellemek, ‘ufak olsun bizim olsun’ zihniyetine hapsetmek isteyen bu tarz maksatlı hareketlerin seçim çalışmalarımıza ara vermesine, enerjimizi azaltmasına izin verilmeyecektir.

CHP’de karışıklık var görüntüsü yaratmaya çalışanlar bilmelidir ki CHP, Genel Merkezi, il-ile örgütleri ve tüm üyeleri ile uyumlu, iç huzurunu sağlamış ve kararlı bir şekilde çalışmaya devam etmektedir, edecektir.

 

 

Editör: TE Bilisim