29 Mart 2009'da yapılan yerel yönetim seçimleri ile başakşehir halkının kurucu ilçe belediye balkanı olarak mührü teslim ettiği Mevlüt Uysal birlikte çalışacağı beyin takımını kurdu.

Yönetim şemasının tepe noktasında belediye başkanı Mevlüt Uysal,hemen bir alt basamağında direk kendisine bağlı olarak çalışmalarını yürüten tecrübeli özel kalem müdürü Duran Karaman, Şemanın aynı sırasında teftiş kurulu müdür vekili  Şaziye Civelek,yine direkt olarak başkana bağlı olan basın yayın ve hakla ilişkiler müdürü Ayhan Metin yer alıyor.

Belediye'nin kurulmasında başkan ile birlikte gece gündüz çalışan başkan yardımcısı Mehmet Şahin,Yasin Kartoğlu,Şenol Ercan,Nurettin Ertemel,ve yıllardır Zeytinburnu belediyesinde güzel hizmetlere imza atan başka bir başkan yardımcısı olan Fazlı Korkut Mevlüt Uysal'ın oluşturduğu beyin takımının içinde yer alıyor.

Mevlüt Uysal'ın yakın çevresinde alınan bilgilere göre bundan sonra yapılacak en önemli çalışma'nın bugüne kadar ihmal edilmiş Altınşehir interlandına her türlü yatırımları götürerek mahalleler arasındaki dengesiz gelişmeyi aynı seviyeye getirmek için çalışmaya odaklandığı söyleniyor.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim