Beklenen açıklama kongreye bir hafta kala geldi

On yıl Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'ın yardımcılığını yaptıktan sonra bu dönem görevine sadece belediye meclis üyeliği ile devam eden Aydın Çığrıkçı bugün basın mensuplarının önüne çıkarak resmen 22 Ocak 2012 de yapılacak olan Ak Parti Zeytinburnu ilçe kongresinde aday olacağını açıkladı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Çığrıkçı basın mensuplarına şunları söyledi "Arkadaşlarımızla birlikte uzun bir süre istişare toplantıları yaptıktan sonra Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığına aday olmaya karar verdik dedi.

Ben ve arkadaşlarım Ak Parti'nin çıtasını ilçemizde daha yükselteceğimize  inadığımız için  aday olmaya karar verdik.
 
Kongre sürecinde partimize zarar verecek hiç bir eylem ve söylemin içinde yer almayacağız. Yaptığımız delege görüşmelerinde tevvecühün bizden yana olduğunu memnuniyetle gördük. 

Biz parti tüzüğümüzün bize verdiği demokratik hakkımızı kullanmak adına delegelerimizden oy istiyoruz. Delege kimi tercih ederse o ilçe başkanı olsun diyen Çığrıkçı her halukarda Zeytinburnu'nda Ak parti kazanacaktır dedi.

Kısa bir süre sonra neden aday olduğu ile alakalı basına geniş bir mülakat vereceğini ifade eden ilçe başkan adayı mali müşavir Aydın Çığrıkçı burada bizi aday olma sürecine getiren her şeyi detaylı bir şekilde anlatarak teşkilatımızı bilgi sahibi yapacağız dedi.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim