Ak Parti’den Referandum Mesaisi

Parti İstanbul il başkanlığı 39 ilçe ile birlikte 12 Eylül 2010’da yapılacak  olan   referandum’da EVET oylarını artırmak için her fırsatı değerlendiriyor.

 İstanbul Times Heber Merkezi

 Anamuhalefet partisi CHP’MHP ve DSP nin  hayır oyu kullanacağını deklare ettiği referandum’um Evet cephesinde ise AK Parti,Saadet ve Büyük birlik partisi var. BDP.ise sandığa gitmeyeceğini duyurmuştu.

 Ak Partide Referandum Mesaisi

 Ak Parti Referandum’da hatırı sayılır bir evet oyu alarak 2011’de yapılacak olan genel seçimlere güçlü bir şekilde girmenin hesaplarını yaparken Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’de iyi bir çıkış yapıp genel seçimlere güçlü bir şekilde girmenin hesapları içinde olduğu genel başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarında kendisini gösteriyor.

 5 Ağustos’ta Ak Parti Toplu olarak İstanbul’da Saha’ya İnecek

 Ak Parti teşkilatları haftalar önce İl başkanlığının Sağlık’tan ekonomiye,Dış ilişkilerden sosyal projelere kadar iktidarın yaptığı çalışmaların halka anlatıldığı  kitapçıklarla birlikte içinde minik bir Türk kahvesinin de olduğu bir poşet ile tüm seçmenlerin kapısını çalarak neden referandum da evet diyeceklerini özet olarak anlatarak sandıkta beklediği oyu almanın hesabını yapıyor.

 Kılıçdaroğlu’ndan Ramazan’ı iyi Değerlendirin Talimatı

 Yakın bir süre önce il başkanları toplantısında örgütüne seslenen CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “ Ramazan da iftar sofralarını ve camileri AKP.ye bırakmayan talimatı vererek referandum’da hayır oylarını daha çok olması adına ciddi çalışmaların içinde olduğu sinyalini vermişti”

 Başbakan Erdoğan’da Halka ne İçin Evet Diyeceklerini Anlatmak Üzere Alanlara İndi

 Ak Parti de mahalle başkanından başbakan’a kadar tüm teşkilat mensupları adeta referanduma kilitlenmiş durumdalar. Evet oyunun ne kadar önemli olduğunu tüm seçmene bire bir anlatmak üzere sahalara inmiş durumdalar.İstanbul Times muhabirleri Ak Parti Başakşehir ve Zeytinburnu ilçe teşkilatlarına yaptıkları ziyaretlerde hummalı çalışmalara tanık olduk.12 Eylül Referandum’unda sandıklar da Evet mi Hayır mı çıkacağını bekleyip görmekte fayda var.Ancak istanbultimes.com.tr’da  yaptığımız ankette Evet oylarının önde olduğunu da  vurgulamak isteriz.    

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim