Belediye Başkanı Can Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu  Proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada 16 Nisan’da yapılacak olan “Referandum ile ilgili ilginç bir benzetme yaptı. Başkan Tabakoğlu: Gündem malum Türkiye bir değişim, bir dönüşüm arifesinde. Nisan ayında halkımızın en demokratik teammülerle karar vereceği bir referandum arifesinde olduğu günlerden geçiyoruz. Ben şahsen bu durumu şöyle ifade edeyim. Bir “Rejim değişimi olarak telakki edenlere kısaca şöyle cevap vereceğim. Bu tamamen bir sistem, bir performans, bir iyileştirme, güçlü Türkiye olmanın mücadelesidir diyen Başkan Can Tabakoğlu; Şile Belediyesi bir nevi  “Başkanlık Modelinin Yansımasıdır” Dedi.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu: Halkımızın meclise, başkana ayrı ayrı rey verdiği, hiçbir zaman ikiliğin olmayacağı, koalisyonların değil, tek başına iktidarların daim olduğu iyi yönetilenleri seçileceği, iyi yönetmeyeninse halkın güvenoyunu alamayacağı bir sistemin arifesindeyiz.

Şile için geçerli olan başarıların Türkiye için son 15 yılın istikrarı ve Türkiye’de devamını arzu ve temenni ediyoruz, hangi siyasi partiden olursak olalım önemli olan Türkiye’dir önemli olan Şile’dir gerisi teferruattır dedi.

Düzenlenen Proje tanıtım toplantısına İlçe Kaymakamı Salih Yüce, Garnizon Komutanı  Hava  Kd Albay Ali Beşir, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, Ak Parti Mhp ve Chp Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilisim