5378 Sayılı Özürlüler Yasası ile ilgili kamu ve yerel yönetim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Ak Partinin ilçe Özürlüler komisyon başkanları,kadın ve gençlik kolları başkanları ile diğer teşkilat mensupları yemekli toplantıya katılarak Bakan Şahin, İBB.başkanı Kadir Topbaş ve il başkanı Aziz Babuşçu’nun yaptığı konuşmayı dinlediler.

İstanbul Times haber Merkezi /Özel Haber

 

Topbaş İBB.nin çalışmalarını anlattı

 

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Topbaş yaptığı konuşmada İstanbul’da 1994yılından bu yana engelliler için sürekli çalışmalar yapıldı. Ak Parti’nin ülke yönetimini ele aldığı 2002 yılından sonra ise engelliler konusunda çok mesafe aldık dedi.

 

Topbaş çok sayıda özürlü çalışma grubu ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, özürlülerin hayatlarını kolaylaştırmak için gerçekleştirdikleri çalışmaları ana başlıklar halinde özetledi.

 

Babuşçu artık aileler engellilerinden dolayı izole olmuyorlar

 

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Mali Müşavir Aziz Babuşçu’da yaptığı konuşmada engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına başbakan Erdoğan’ın yaptığı çalışmalarla kendilerine yol gösterdiğini ifade ederek iktidarımız süresince çok şeyler yaptık bundan sonrada da ömrümüz oldukça bu konuda çalışacağız dedi.

 

Konuşma sonucunda İl soysal işler birim başkanlığınca İBB başkanı Kadir Topbaş ve Bakan Fatma Şahin’e bir buket çiçek verdi. Topbaş akşam saatlerinde kendilerine takdim edilen çiçeklerin işine yaradığını söyleyerek bu gece ancak saat 24.00’da evde olurum bu çiçeği eşime vererek gönlünü alacam demesi salondakilerin gülüşmelerine neden oldu. Daha sonra Bakan Fatma Şahin’e de Çiçek verildi. Başkan Şahin Topbaş’a dönerek siz çiçeği eşinize götüreceğinizi söylediniz benim eşimde de ben çiçeği kime götüreyim dedi. Bakan daha sonra iki evladını olduğunu ifade ederek ben de yarın sabah çiçeğimi Ankara’ya götürüm esprisi katılımcıları mutlu etti.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim