Selamlama Konuşması Opr.Dr.Hüseyin Urlu’dan

Avrasya Hastaneleri Basın ve Hakla ilişkiler sorumlusu Gülay Tunçel’in  yaptığı sunum ile başlayan programda söz alan Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı  Op. Dr. Hüseyin Urlu şunları söyledi. ‘’ Bakırköy Çamlık Hastanesinde birlikte görev yaptığım değerli meslektaşlarımın bu haftasonu kahvaltı davetime geldikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Birçok arkadaşımız ve dostumuz gibi Çamlık Hastanesindeki meslektaşlarımız da açılış ne zaman diye soruyorlar. Hem birlikte olmak hem de son durumu kendi gözleri ile görmeleri için buraya davet ettik. Kahvaltıdan sonra hep beraber hastanemizi gezeceğiz. Ülke olarak sağlık turizminde dünyada 5. sıradayız Avrasya ailesi olarak  bu sırayı daha alt seviyelere taşımak adına elimizden geleni kendi ölçeğimizde yapacağız. Hastanemizde kullanacağımız bütün cihazlarımız, aletlerimiz, malzemelerimiz hazır. Şu an idari olarak sağlık bakanlığının denetimlerine hazırız.Prosedür tamamlandıktan sonra açılış tarihimizi ilan edeceğiz ’’ dedi..

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel  Haber

Çok sayıda Doktor Avrasya Gaziosmanpaşa için dört dörtlük bir hastane olmuş dediler

Çok sayıda tıp insanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun davetine icabet edip yeni hastanede tibbi alanda fikir alış verişi yaptılar.

Programları müsait olan Çamlık hastanesi doktorları  ve diğer çalışanları Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesinde verilen kahvaltıya  ve ziyarete katıldılar.

Özel Çamlık Hastanesi’nin Tıbbi Koordinatörü Gültekin Çalışkan, Başhekim Uzman Dr. Mahir Erkul, Hastane müdürü Altan Ünal, ve Başhemşire Nurdan Deveci’nin de  içinde olduğu kalabalık doktor ekibinden Beyin Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Halil Toplamaoğlu, Dahiliye Uzmanı Dr. Erhan Özel,  Göz hastalıkları Op. Dr. Yalçın Okur,  KBB Uzmanı Op. Dr. Erol Bitiren, Nöroşirurji Uzmanı Dr. Mustafa Zafer Özgün, Nöroloji Uzmanı Dr. Kemal Parlak,  Genel Cerrahi Uzmanı  Op. Dr. Zeynel Abidin Aşan, Biyokimya Uzmanı Dr. Mehmet Sunu  ve sağlık çalışanları, muhasebe, halkla ilişkiler ve eczane çalışanlarının da bulunduğu çok sayıda davetli yakın bir zaman içinde hastalara hizmet vermeye hazırlanan Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa yerleşkesinde verilen kahvaltıya katıldı.

Katılımcıların tamamı da hastane dört dörtlük bir sağlık kuruluşu olmuş görüşünde birleşti

Kahvaltı sonrası Op. Dr. Hüseyin Urlu Meslektaşlarına hastaneyi gezdirdi. Gezi sırasında binanın fiziki yapısına, mimarı  özelliğine ve medikal ekipmanın kalite ve fonksiyonlarına hayran kalan doktorlar Dr.Urlu’ya başarılar diledi.  

Özel Çamlık Hastanesi’nin Tıbbi Koordinatörü Gültekin Çalışkan şunları söyledi ”Değerli Meslektaşım olan Op. Dr. Hüseyin Urlu 1992 de Çamlık hastanesinin kurucusu oldu. 1999 da Zeytinburnu’nda Avrasya Hastanesini kurdu. Şimdi 2016 da da Gaziosmanpaşa’da ki yeni yerini açmaya hazırlanıyor

Gerek Çamlık’taki gerekse de  Avrasya Zeytinburnu’nda elde ettiği tecrübeleri ışığında burada daha da güzel ve modern yeni bir hastane kurmuş.

Başarıları ile iftihar ediyorum. Yolları ve kısmetleri açık olsun. Ben yeni hastane hem bulunduğu çevre, hem fiziki yapı, hem alet edavat hem de hizmet verecek hekimleri ile sektörde çok iyi bir yerde olduğu ve olacağına inanıyorum. Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesi camiamıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Başhekim Uz. Dr. Mahir Erkul Meslektaşımız Opr.Hüseyin Urlu’nun başarıları bizi gururlandırıyor

Yıllardır birlikte Bakırköy Çamlık hastanesinde görev yaptığımız değerli meslektaşımız Opr. Dr. Hüseyin Urlu ve ailesinin başarıları bizi memnun ve mutlu ediyor. Hüseyin hocam bugün bizi yeni hastanelerinde kahvaltıya davet etti. Kahvaltı sonrası bize 31.500 m2 lik Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesini gezdirdi. Bir hekim olarak çok heyecan duydum. Allah kimseye hastalık vermesin ama hastalık olunca da donanımlı bir hastanede hizmet almak çok güzel. Ben bu hastanenin bu ilçeye, ülkemize ve dünya hastalarına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. İçinde Profesörlerin, doçentlerin, doktorların ( hemşirelerin olduğu çok sayıda ki davetlinin tamamı Gaziosmanpaşa Avrasya Hastane için dört dörtlük bir hastane olmuş görüşünde birleşti.

Haberin görselini ;www.istanbultimes.tv ve www.istanbulunsesi.tv de izleyebilirsiniz .

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim