Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Opr.Dr.Hüseyin Urlu Hastane açılmadan önce her tarafını görebilirsiniz açıldıktan sonra her tarafını görme şansınız olamayabilir dedi.

Konukları kapıda basın ve hakla ilişkiler sorumlusu Gülay Tuncel karşıladı. Yeni hastane binasının 10.katında bulunan  yemekhanede önce açık büfe kahvaltı yapan konuklar daha sonra Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun mihmandarlığında hastaneyi gezdiler.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma derneği başkanı Necmettin Hüseyin muhteşem bir mekan olmuş dedi

Gazetemize konuşan Necmettin Hüseyin Zeytinburnu’nda 17 yıldır komşuluk   yaptığımız Avrasya Hastanesinin Zeytinburnu’ndan sonra Gaziosmanpaşa’da bulunan hastaların şifa kapısı olmak için çok  modern ve akıllı bir bina yapmışlar. Bina içinde kullanılan her malzeme 1.sınıf ve insan sağlığı düşünülerek yapıldığını gördük. Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun verdiği  bilgilerde anladığımız kadarıyla  medikal aletlerde en son teknoloji olduğunu öğrendik.  Bu mekanın İstanbul’a ,ülkemize  ve yurt dışında gelecek olan hastalarımız için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim dedi.

Batı Trakya Türkleri Derneği Kadın kolları başkanı Gülşen Kocaahmet Avrasya Hastanesi Gazisoamnpaşa yerleşkesine hayran kaldım dedi

Kalabalık bir heyet ile Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa yerleşkesini gezen Batı Trakya Türkleri  Derneği kadın kolları başkanı Gülşen Kocaahmet gerçekten harika bir bina olmuş. Opr.Dr.Hüseyin Urlu,Eczacı Nermin Urlu,genel Koordinatör İbrahim Urlu  başta olmak üzere emeği geçen herkesi  bu güzel proje için tebrik ederim dedi. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim