Avrasya’dan elveda  2011,merhaba 2012 partisi

 

2011 yılında binlerce bebeğin gözlerini dünyaya açtığı ve yüz binlerce insanın şifa bulduğu  Özel Avrasya Hospital idareci ve doktorları hastanede yaptıkları elveda 2011 merhaba 2012 partisi ilginç temennilere sahne oldu.

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

 

Sunuculuğu yapan kadın Doğum uzmanı Opr.Dr.Tamer  Sözen’in esprileri ve kullandığı cümleler Cem Yılmaz’ın esprilerini aratmadı.

 

Sözen Konuşmasına şöyle başladı “ 2011’de bir çok diktatör acı bir şekilde gitti. Tayyip Erdoğan % 50 oy aldı,başbakan’ın hastalığı net bir şekilde anlaşılamadı,İBO vuruldu,Ali Taran Ayşe Özyılmazel ile evlendi,Fatma Gülün suçu ne halen anlamaya çalışıyoruz, adını Feriha koyduk gibi bir çok şeyi 2011 de yaşadık. 12 Yıl 31 gün önce Avrasya’da çalışmaya başladım. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. İnşallah 12 yıl daha çalışacak imkanım olur dedi.

 

İlk selamlama konuşması başhemşire Gülay Aiziret‘ten

 

Her zaman ki sevecen tavırları ile kısa ve özlü bir selamlama konuşması yapan Gülay Aziret  2011 de mutlu bir evlilik yaptığını Avrasya’da severek görev yaptığını söyledi. Ek binadan dolayı oda sıkıntısı yaşadığını ifade eden Aziret doktorlardan anlayış   beklediğini ifade ederek 2012’nin tüm çalışma arkadaşlarına hayırlı ve uğurlu olmasını istedi.

 

Doktorlar adına kısa bir selama konuşması yapan  Doç.Dr.Arif Önder’in konuşması da esprilerle süslüydü

 

Başhemşire Gülay Aziret’in doktorlardan biraz daha toleranslı olmasını talep etmesi Doç.Dr. Arif Önder’in esprilerinde nasibini aldı. Önder biz doktorlar olarak çok toleranslıyız.Ama Zaman Gülay hanımla yatak problemimiz oluyor esprisi herkesi gülüp kırmaktan geçirdi.


Önder konuşmasını 2008’den Avrasya attığı ilk adımdan bugüne samimi ve huzurlu bir aile ortamında görev yaptığını ifade ederek kendilerine bu imkanı sağlayan hastane sahip ve idarecilerine teşekkür ederek 2012’nin de sağlık ve sıhhat içinde geçmesi temennisinde bulundu.

 

Bütün şıklığı üzerinde olan başhekim Türkan Uslu  2012 daha güzel olsun dedi

 

Hastanemizin Kurucusu Sayın Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun yol göstericiliğinde bugüne kadar çok güzel çalışmalar yaptık. Şu an dizinde oluşan bir rahatsızlık için evinde istirahat etmesi gerekirken bizleri yalnız bırakmayıp aramızda olan Opr.Dr.Hüseyin Urlu başta olmak üzere bugüne kadar kurumuzun başarılarında emeği olan herkese teşekkür ederim.

 

2011’i başarılı bir şekilde bu ekip ile geride bıraktık.Yine hep birlikte 2012 de yeni binamızın da devreye girmesi ile 2012’de hizmetlerimizi ikiye katlayacağımıza inanıyorum. Yeni yılın hepimize sağlık sıhhat ve afiyet getirmesini temenni ederken her kese saygılarımı sunarım.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu 2011’i başarılı bir şekilde kapattıklarını söyledi

 

Avrasya’nın kurucusu Opr.Dr.Hüseyin Urlu’da yaptığı konuşma da adeta 2011’in kısa bir özetini yaptı. Opr.Dr.Urlu yaptığı konuşma da şunları söyledi,“ 2011’de 180 bin hastayı muayene ettiklerini, yine bir o kadarının da kontrol ettiklerini,diğer alanlarda bir o kadar değişik branşta hastaya hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Kuruldukları günden bu yana planlı ve programlı bir şekilde büyümelerine devam ettiklerini anlatan Urlu kısa bir süre önce A kategorisi hastaneler sınıfına dahil olduklarını söyledi.

Yine 75 yatak kapasiteli olan hastanenin çok yakında 120 yataklı  kapasiteye geleceğini ve bu durumunda sağlık bakanlığı yetkililerince çok kısa bir sürede tescil edileceğini ifade etti.


Konuşmasını hastanenin marka değerine katkı yapan tüm çalışanlara teşekkür ederek kapatan Urlu’ nun konuşmasından sonra hastane personeli ile yapılan mini söyleşiler herkesi güldürdü.

 

Mini Söyleşi muhteşemdi

 

Kısa bir süre önce Avrasya’yı ziyaret eden 47 ülke sağlık bakanlığı yetkilerinin ziyaret görüntüleri profesyonel bir ekip tarafından seslendirilmesi harika olmuştu.Bu harika görüntüler eşliğinde hastanenin misyon ve vizyonu hakkında bilgiler veren Koordinatör İbrahim Urlu konuşması dikkate değerdi.

 

Hastane çalışanlarına sorulan büyük ikramiye size çıksaydı ne yapardınız sorusuna ilginç cevaplar geldi ?

 

Elveda 2011 merhaba 2012 partisinin en ilginç sorusu milli piyangodan size büyük ikramiye çıksa ne yapardınız sorusu oldu ?

 

Hastane güvenlik amirlerinden Orçun bey eğer bana büyük ikramiye çıksaydı Venezuelaya giderdim.Çünkü bütün kainat güzelleri oradan çıkıyor derken, Dr.Fuat bey piyangoyu boş verin çalışmak en güzeli dedi.Bir başka hemşire ise kimseye piyangodan para çıktığını söylemeden dünya turuna giderdim dedi. Bir çok hastane çalışanı bu soruya ilginç cevaplar verdi.

 

Bizde aynı soruyu Avrasya Hospital yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve Genel Koordinatör İbrahim Urlu’ya sormak isteriz. Size büyük ikramiye çıksaydı siz ne yapardınız ?

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim