Avrasya da ilk bayramlaşma Kurban için yapıldı

Kurban bayramından önceki son çalışma günü olan Cuma günü yapılan bayramlaşmaya Hastanenin kurucusu , yönetim kurulu başkanı ve medikal direktörü Op.Dr.Hüseyin Urlu başta olmak üzere  çok sayıda hekim ve sağlık çalışan katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç


Pazarlama ve Halkla ilişkiler sorumlusu Didem Serpil’in yaptığı sunum ile başlayan bayramlaşma programında  ilk önce baş hemşire kısa bir selamlama konuşması katılımcıların bayramını kutladı.

Daha sonra Medikal koordinatör yardımcısı ve başhekim Prof.Dr.Metin Manisalı da bir selamlama konuşması yaptı.

Orp.Dr.Hüseyin Urlu İyi bina, iyi çevre, ve iyi medikal aletler yetmez bunu hizmetlerimiz ile taçlandıracağız dedi


Diğer konuşmacılar selamlama konuşmalarını yaptıktan sonra sahneye çıkan Op.Dr.Hüseyin Urlu yaptığı konuşmada şunları söyledi “Kurban  bayramının ilk günü pazartesi olacak.
 Ancak bayramdan önceki son resmi çalışma günü olan Cuma günü müsait olan çalışma arkadaşlarımız ile Gazisomanpaşa Küçükköy yerleşkemizde ilk bayramımız olan Kurban bayramını kutlayalım istedik. Şu an burada olan veya görevlerinin başında olması gereken bütün arkadaşlarımızın Kurban bayramını tebrik ederim.

Biraz önce Metin Hocam kısaca bahsetti amacımız ve hedefimiz sunduğumuz kaliteli sağlık hizmeti ile hastanemizin adını a yurt içi ve yurt dışında bilinir hale getirmektir. Bunu da hep beraber  başaracağız. Hepinizin kurban bayramı kutlu olsun.

Daha sonra herkes teker teker Hüseyin Urlu ve idari kadro ile bayramlaştı.

İkramlar yendikten sonra herkes yeniden görevinin başına geçti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim