Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hüseyin Urlu'nun 45 yıllık Mesleki birikimlerini aktardığı Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesi bu seferde çok riskli ve zor bir operasyona imza attı. Doç.Dr.Ali Durmuş’un başarısı hastayı çok mutlu etti.

İstanbul Times Tv Muhabiri Çağla Pekgüleç’e konuşan Sibel Mertcan şunları söyledi:

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz ?

Evet benim adım Sibel Mertcan (54) yaşındayım ev hanımıyım 10 yıldır şekerim çok yüksekti.

Kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyordum. Her gün insülin ve 14 tane ilaç kullandım.

Bu hastalık ile ilgili araştırmalar yaparken transit bipartisyon diye bir ameliyat duydum onun üzerine araştırmalar yaparken Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesinde hekimlik yapan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ali Durmuş hocamı ile tanıştım.

Hekimim eve gidince 14 Tane ilacını artık kullanma dedi

Doç.Dr.Ali Durmuş  ile tanıştıktan sonra hayatım değişti ameliyat oldum ve bana doktorumun tek söylediği eve gidiyorsun 14 tane ilacını çöpe atıyorsun artık kesinlikle ilaç kullanmıyorsun dedi.

Şekerim 680’den 80 düştü çok mutuyum İyi ki Doç.Dr.Ali Durmuş hocam ve Avrasya Hastanesi var

Şu anda çok mutluyum. Şekerim 650 idi 80’e düştü, tansiyonum 20’den 15’e düştü. İyi ki Doç. Dr. Ali Durmuş ile tanışmışım diyen Mertcan hastane yönetiminde teşekkür etti.

Hastaneden Çok Evimiz Gibi Oldu

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy  yerleşkesinde verilen hizmetlerden ve hekim kalitesinden çok memnunum. Bütün personellerinden, hizmetinden her şeyinden çok memnunum. 4 ay öne burada ameliyat oldum ve dün akşam oğlum burada ameliyat oldu.

Allah izin verirse bir buçuk ay sonrada eşim burada ameliyat olacak burası artık hastaneden çok bizim diğer bir evimiz gibi oldu.

Genel Cerrahi uzmanı Doç.Dr. Ali Durmuş ise şunları söyledi:

“Hastamız bize geldiği zaman durumu çok kötüydü. Şekeri 680 idi. biraz da kilo fazlalığı vardı Yaptığımız ameliyat ve müdahalelerle şeker 80’e düştü. 25 kilo da zayıflama oldu. Kullandığı bütün ilaçlarını artık kullanmaya  gerek olmadığını söylediğimiz an hastamız nerede ise havaya uçacaktı. Tabi biz de başarılı sonuç aldığımız için çok memnun ve mutluyuz. Hastanemizin medikal  araç ve gereçleri son model. Fiziki, çalışma ortamımız da çok güzel. Hastane sahiplerimize, kurucularımıza, idarecilerimize ve yöneticiler gazeteniz aracılığı ile teşekkür etmek isterim” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim