Maltepeliler, 26 otobüsle Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aday tanıtım toplantısı sonrası büyük bir coşkuyla Anıtkabir’e koşan Maltepeliler, Belediye Başkanı Ali Kılıç ile birlikte Anıtkabir’deki Atatürk mozolesine çiçek bıraktı. Bu esnada duygu dolu anlar yaşanırken Kılıç bir açıklama yaparak, “Maltepeliler başta olmak üzere senin devrimlerine gönül vermiş bütün Maltepeliler ve halkımız izinden gitmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Bizlere göstermiş olduğun muasır medeniyet seviyesine erişmek için geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi, inşallah bu 5 yılda da seçilerek Maltepemizi gözde bir ilçe yapmak için uğraşımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Atatürk’ün devrimleriyle Türkiye’nin dünyada hak ettiği yere ulaştığını ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıç, şunları söyledi: “Seçme ve seçilme hakkı ile edindiğimiz demokratik bir süreç olan yerel seçimleri çok yakında gerçekleştireceğiz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak sana olan özlemimizin artarak devam ettiğini belirtmek isteriz. Ulu Önderimiz davanıza sonuna kadar sahip çıkacak ve bizlere bıraktığınız iki temel miras olan Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne katkı sunmaya devam edeceğiz. Sizlere sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

KILIÇ İÇİN ALKIŞ TUFANI

CHP’nin “Aday Tanıtım Toplantısı” nedeniyle Ankara’da bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sıra İstanbul’a geldiğinde en çok alkışı alan Belediye Başkanı oldu. 18 mahalleden otobüslerle Ankara'ya giden Maltepelilerin bir an olsun yalnız bırakmadığı Kılıç, tüm Maltepelilere teşekkür ederek, bu büyük coşkuyla Maltepelilere yönelik hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceklerini ifade etti. 

Editör: TE Bilisim