İstanbul’un merkezindeki özel konumu ve gün boyu güneş gören bir mimarisi ile size ayrıcalıklı bir havuz keyfi vaat eden Wyndham Grand İstanbul Levent, yazın en güzel dönemlerinde tatil tadında yaşanacak havuz keyfi için çok özel seçenekler hazırlıyor.

 İstanbul Times Haber Merkezi

Pool Bar’dan Buz Gibi İçecekler

Wyndham Grand İstanbul Levent, açık havuzun bulunduğu bölümde yer alan Pool Bar ile yaz sıcağında serinlemek için misafirlere özel olarak hazırlanmış buz gibi içecekler ve lezzetli yiyecekler sunuyor.

Şehrin Yorgunluğunu Üzerinizden Atın

Kolay ulaşım olanağı ile herkesin beğenisini kazanan Wyndham Grand İstanbul Levent’in açık havuzunda yüzmenin keyfini süren misafirler, aynı anda yudumladıkları içeceklerle şehrin yorgunluğunu üzerinden atmanın keyfini sürecek.

Minik Misafirlere Özel Havuz

Wyndham Grand İstanbul Levent, 40 cm derinliğe sahip çocuk havuzu ile 7’den 70’e herkese eğlenceli bir yaz ile buluşturuyor. Ebeveynleri ile birlikte yazın keyfini doyasıya yaşamak isteyen minik misafirlerinin güvenliğini de ön planda tutan Wyndham Grand İstanbul Levent ile çocuklar yaz tatillerini unutulmaz geçirecek.

 

*Hafta içi havuz girişi KDV dahil 95 TL

*Hafta sonu havuz girişi KDV dahil 140 TL

*3 aylık açık havuz ve Qualitasspa Üyeliği ( kapalı havuz, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness center, stüdyo seansları )  KDV dahil 1200 TL

 

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0 212 386 10 00

 

Wyndham Grand İstanbul Levent Hakkında;

Wyndham Grand İstanbul Levent, şehrin en modern iş ve alışveriş merkezlerinin yer aldığı Levent Büyükdere Caddesi üzerindeki avantajlı konumu ile iş, toplantı ve tatil amaçlı seyahat eden misafirlerin üstün beklentilerini karşılayacak alternatifler sunmaktadır. Özdilek Center bünyesinde yer alan 32 katlı Wyndham Grand İstanbul Levent, proje kapsamındaki River Plaza İş Merkezi ve ÖzdilekPark İstanbul Alışveriş Merkezi ile birlikte şehrin dinamiklerine önemli katkı sağlamaktadır. Otel 1200 kişilik kapasiteye sahip 1270 m² – 54 m² arasında değişen, modern teknolojik alt yapıya sahip 22 adet salonu ve havuz başı alanıyla ulusal ve uluslararası çapta kongre, seminer, konferans, toplantı ve davet organizasyonları için ideal çözümler sunmaktadır. Wyndham Grand İstanbul Levent oteli bir Özdilek Holding yatırımıdır.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim