Türkücü Latif Doğan'ın en mutlu günü

Doğan ailesine yabancı gelin geldi. Türk halk müziği sanatçısı Latif Doğan, oğlu Seydi Vakkas Doğan'ı yabancı uyruklu Alena ile dillere destan bir düğün töreni  ile evlendirdi. Düğünde damadın babası  Latif Doğan ve Annesi Emine Doğan, misafirlerini kapıda karşıladı.

Tüm konukları ile yakından ilgilenen Doğan Çiftinin samimi yaklaşımı ve candan karşılaması herkesi oldukça memnun etti.  Binlerce akraba ve dostlarının kendilerini yalnız bırakmamış olması Vakkas ve Alena çiftinin  gözlerine mutluluk olarak yansıdı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Ferhat Canbey 

TÜRKÜLER SÖYLENDİ HALAYLAR ÇEKİLDİ

Türkülerin söylendiği halayların çekildiği ve Dolarların havada uçuştuğu düğün töreninde Sanatçı Latif Doğan ve Eşi Emine Doğan'ı  bu mutlu günlerinde  dostları yalnız bırakmadı. Misafirlerini kapıda İLK GİRİŞTE karışılayan Latif ve Emine Doğan çifti daha sonra masaları tek tek gezerek misafirleriyle yakında ilgilendiler.  Siyasetçiler,  Bürokratlar, Sanatçılar ve İşadamlarının katıldığı düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

LATİF DOĞAN'I SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Türkücü Latif Doğan'a ayit Güzelce Küstüm Restaurantta düzenlenen düğün törenine Sanatçılar Mustafa Keser, Bedia Akartürk, Cumali Alp, Murat Kurşun,  Faruk Tuncel, Songül Karlı, Yunus Bülbül, Aydın Aydın, Çılgın Sedat, Nevzat Soydan, Yağız, Eda Doğanay, Hüseyin Uğurlu, Emrin,  Kahtalı Mustafa, Yaman, Songül Korkmaz ve İbrahim Dizlek gibi ünlü isimlerin yanısıra Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Baş Müfetiş Hasan gibi isimler katıldı.
SANATÇILAR TÜRKÜLERİ İLE RENK KATTILAR

Düğünde Çılgın Sedat, Yağız, Mustafa Keser, Aydın Aydın ve Faruk Tuncel başta olmak üzere sevilen bir çok sanatçı birbiri ardına seslendirdikleri hit parçaları ile düğüne ayrı bir renk kattılar.
LATİF DOĞAN DOSTLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Sanatçı Latif Doğan, " bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim