Yeni albümünün ilk imza gününü de Kentplaza'da gerçekleştiren Kutsi burada, 10 bin kişilik hayran kitlesiyle kucaklaştı. Kentplaza'daki imza günü öncesinde, Şems Tebrizi'nin mezarını ziyaret eden Kutsi'ye, Konyalı'lar büyük sevgi gösterdi. Sahneye çıkar çıkmaz engelli hayranlarının yanına giden Kutsi, duygusal anlar yaşadı.

Yeni albümünden parçalar seslendiren Kutsi'nin, özellikle "İncir" adlı parçası hayranları tarafından uzun süre alkışlandı. İmza gününde Kentplaza'da kendisi için toplanan kalabalığın arasında, 89 yaşındaki bir hayranını görünce ayağa kalkarak bu hayranının yanına giden Kutsi, davranışıyla Konyalı hayranlarının kalplerini bir kez daha fethetti. Kentplaza yönetimi tarafından kendisine altın varaklı bir vazo hediye edilen sanatçı, mayıs ayında Konya'ya konser için geleceği müjdesini de verdi. Mini konseri sonunda,"Her nerede yaşıyorsanız yaşayın, benim yüzümdeki bu gülümsemeye sebep oldunuz ya; iyi ki varsınız, sizi seviyorum" diyen sanatçı hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı.

Yönetimi Avm Mfi Partners tarafından yapılan ve açıldığı günden bu yana Konya'nın yeni çekim merkezi olan Kentplaza, önümüzdeki dönemlerde de renkli etkinlikler düzenlemeye devam edecek. 
Editör: TE Bilisim