Twitter'da yazdıklarıyla birçok sanatçının tepkisini çeken Erol Köse, yine ortalığı karıştırdı. Ünlü yapımcı Erol Köse yine gündeme düşecek bomba gibi açıklamalar yaptı. Ardı ardına bombaları sıralayan ünlü yapımcı, Serdar Ortaç ve Bülent Ersoy’u kızdıracak sözler sarf etti.

HAKAN PEKER’İN BABASI EROL BÜYÜKBURÇ

Hakan Peker’in öz babasının Erol Büyükburç olduğunu öne süren Erol Köse “ Hakan Peker’in öz babası Erol Büyükburç’muş. Bende bu iddiayı Erkan Özerman’dan duydum.” dedi.

BÜLENT ERSOY’A STAR WARS’TAN TEKLİF VAR

Bülent Ersoy’la da dalga geçen Erol Köse “Bülent Ersoy’a yeni çekilecek Star Wars filminde Galactico’nun komutanı rolünün teklif edildi. Şaka değil bu. Benim Amerikalı arkadaşım, bir uzay kahramanı olarak Bülent hanıma rol teklif edeceklerini söyledi. Bülent hanımın o heybetli hali o role uyacaktır.” diye konuştu.

SERDAR ORTAÇ’IN SÜMBÜL AĞASI KİM?

Son günlerde değişik bayanlarla da görülen Serdar Ortaç’a da göndermede bulunan Erol Köse “Serdar Ortaç’ın Twitter’e girmeyi vakti olmuyor. Malum yani o çünkü halvet durumları var. Sümbül ağa kim merak ediyorum.” dedi.

SERDAR ORTAÇ HANGİ KONUDA YETERSİZ KALDI?

Serdar Ortaç’ın Litvanyalı sevgilisi Asta tarafından terk edilmesini de diline doladı. “Serdar şu anda aşk acısı çekiyor” diyen Erol Köse “Bir sabah bir uyanıyor. Litvanyalı sevgilisi bavulunu alıp, kaçmış gitmiş.” dedi. Magazincilerin “ Neden ayrıldılar” sorusuna ise Erol Köse Serdar Ortaç’ı oldukça kızdıracak bir cevap verdi. “Bilmiyorum, ne konuda yetersiz kaldı?”

HADİSE’YE KIYAK YAPTIM

Hadise’nin obez olduğunu da öne süren Erol Köse “Hadise meşhur ölmeden önce bana geldi. Önümüzde ki günlerde onun cd’sini de yayınlayacağım. Hadise bana geldi, ben Türkçe diksiyonu düzgün olmadığı için kabul etmedim. Yanındakiler şakşakçı. Ben kral çıplak dedim. Hadise’ye kıyak yaptım. O benim haklı olduğumu biliyor. Sanırım Sinan Akçıl’dan ayrıldıktan sonra kendini yemeye içmeye verdi. Bu yüzden kilo aldı. Olabilir normal.

ŞİKELERİ AÇIKLAYACAĞIM

Köse, “Biz gerçekten bildiklerimizi yazsak kimse sokağa çıkamaz. Biz sadece gıdıklıyoruz. Tehditler alıyorum ama demirden korksak uçağa binmezdik. Yaz dönüşünde de Cem Uzan zamanındaki Kral TV Müzik Ödülleri’nde yapılan bütün şikeleri açıklayacağım” (Fox TV / Süper Kulüp)

Editör: TE Bilisim